JAG BLIR SÅ DUM AV DIG

kom precis hem från skolan nästan, är helt sjukt trött och vill bara sova! nu ska jag ialafall ta bort sminket, så jag kommer i säng snabbare sen ikväll hahaha.
ska nog städa rummet också, dammsuga osv. så vi hörs när jag är klar med allt detta istället. ;D

TRUST ME


DAGENS LÅT


NY DESIGN

blev ju lite fortare än jag tänkt mig, ni också säkert? jag gillar det här enkla och vill lixom inte ha "för mycket", visst vore det roligt med en riktigt snygg design men i just i detta läge så nej såhär får de bli. ska dock försöka leta reda på någon snyggare teckensnitt, så har ni något coolt? tipsa gärna!


DAG 24

MINA RÄDSLOR 

jag tror nog min absolut största och värsta rädsla är möss, jag är helt sjukt rädd för dom. hade en liten äcklig en sprang rakt framför fötterna på mig för bara någon vecka sen. sprang och skrek som aldrig förr kan man vel säga haha!

(drog faktiskt upp fötterna av att bara leta efter bilder på möss, haha usch!)


IF I WERE BOY

blir aldrig några inlägg över helgerna tyvärr eftersom att jag alltid är upptagen då och inte ligger vid datan hela dagarna. igår var det ialafall kräftskiva, sjukt trevligt och lite för mycket dricka drog igång värsta allsången hahaha! synd bara att man stinker efter
imorgon blir det först skola och sen plugga lite på engelska läxor, ska även beställa lite saker ifrån internet
men ni får ha det så bra så hörs vi troligen imorgon när jag ledsnat på att plugga och ja, designen är påväg


LIKE NOTHING

vet att jag sa att jag ska ta en blogg paus just nu när det var jobbigt, men på något konstigt sätt så känns det bra att få skriva av sig här. ska stanna hemma imorgon och rensa tankarna och gråta som en galning medans jag fixar naglarna och chillar runt med zeke nu de sista dagarna, fyfan vad jobbigt det är att mista något så betydelsefullt, varför har jag ens gråtit över killar? eller ja, även dom har ju betytt otroligt mycket men dom har ju endå vart "alive" känns rätt så patetiskt nu
min fina pojkvän kommer ialafall hem till mig efter han gått klart skolan, vi ska bara mysa och jag ska vel gråta lite till sen på lördag är det kräftskiva!
vi hörs antagligen inatt eller imorgon puss



VÄRLDENS VACKRASTE

Det är med en miljon tårar och världens tyngsta hjärta som jag nu faktiskt måste ta en paus ifrån bloggen. Anledning är för att min hund ska avlivas, jag trodde aldrig att jag skulle behöva säga hejdå och skiljas ifrån min bästavän, den enda levande varelsen på jorden jag har berättat allt för. Han kommer för evigt att stanna i mina minnen och i mitt hjärta, han är det bästa som någonsin har hänt mig och även om jag vart så arg på honom ibland så älskar jag honom mer än allt annat kan förklara. Jag har förträngt detta så hårt, även fast jag hela tiden vetat om att han vart sjuk och det snart kommer hända någonting ofattbart. Men nu när man fått det på papper känns alltid plötsligt så sjukt verkligt, emot vad det gjort förr. Jag måste pausa ifrån allting nu ett tag, men jag vet att livet tidsnog går vidare även om jag aldrig någonsin kommer glömma honom. Han är the one and only och efter nio år har detta tagit ganska hårt, nu vet jag hur det känns att vara krossad. Samtidigt som jag vet att detta är bäst för honom så skulle jag vilja hålla honom kvar, vem vill inte det lixom?
Hejdå mitt hjärta, jag älskar dig så oerhört mycket ska du veta, du är det bästa jag någonsin fått uppleva och anledningen till att jag inte kommer följa med in när du tar ditt sista andetag är för att jag inte klarar av att veta att jag kommer gå därifrån utan dig. Jag trodde att jag var stark, men nu jävlar är jag svag. Tack för dom här så otroligt fina nio åren med dig, jag kommer sakna allt och det kommer inte gå en sekund utan att du inte passerar mina tankar. Du är mitt allt. Lova att kolla ner på mig ifrån himlen och glöm aldrig din familj här på jorden, vi kommer sakna dig hjärtat. Du är bäst glöm aldrig aldrig det.

EVERYBODY JUST HAVE A GOOD TIME

hallå där bloggen! sitter just nu och fixar till naglarna, hade på ett lack igår som ska stärka naglarna men man kan vel säga att jag gick lös lite på ena handen så det såg alltså inte bra ut, så tog bort det.
idag var det skolfotografering i skolan, fick avsluta allt med lite spex så det var vel helt okej, annars gillar jag inte skolfoto eftersom att jag alltid lyckas se tomat röd ut i ansiktet med en helt otroligt minimal skalle?! haha
imorgon ska jag till stan som jag skrev och sen hem och springa, taggad chey


SOMETHING NEW

blev ikea igår istället för gränby, eller sprang in en snabbis på gina och köpte en tröja bara och nu taggar jag inför skolfoto imorgon, som typ är det värsta som finns.
imorgon blir det skola först och sen hem och mysa med min helt underbara pojkvän, sen torsdag stan med världens finaste vän och handla lite plus käka världens godaste kebab på kebab house!
bilder på det jag köper kommer och så måste jag få till någon bra idé och bild(er) till design/header.


AS LONG AS I'M ALIVE I WILL DIE FOR YOU

kom precis hemifrån skolan hade bara två riktiga lektioner och två timmar håltimme, satt rätt så fint de. nu ska jag bara ta det lugnt var mycket längesen nu och efter det åker jag och mamma till gränby, finns pengar att spendera så varför inte? ;)
nu ska jag käka lite, ville bara visa att jag lever och berätta att ny design är på G!


ULRIK 2011

kom precis på att jag lovade er bilder ifrån ulrik när han var på furuvik så here you are ! ->




SKOLA & SÅNT SKIT

har ju faktiskt börjat skolan igen vilket betyder att jag faktiskt är fixad om dagarna, på sommaren slappar jag lite ifrån sånt dära klet, vilket leder till inga nya bilder och därmed ingen ny header men ska se till att fixa någon nu något tag när jag kommit igång med skolan.
började igår och är nu förbi dag två och hur skoltrött som helst, tog mig knappt upp imorse, hur ska det sluta (?) men kör ju nian nu så de är bara att kämpa på sista året nu.

duschade ialafall nästan precis och tänkte bara berätta de överstående innan jag fixar mig för sängen, heeeelt slut. GODNATT ALLIHOPA


PAUS

kör på en liten blogg paus igen under tiden bloggen är under "ombyggnad"
PUSS

YOU DON'T KNOW WHAT LOVE IS

blev inget inlägg igår, hade ingen lust alls men nu är jag tillbaka igen.
igår vaknade jag vid ett tiden, fixade mig och sen drog jag till cajsa och stannade där ett tag och snackade med henne och efter det kom anton, som vanligt.
han sov hos mig så imorse medans han sov så gick jag upp och fixade mig, och sen vid halv tolv drog han hem och jag tog tåget till furuvik, mötte sandra där sen gick vi runt där inne i ungefär tre timmar och väntade på att ulrik skulle spela, helt underbart förutom att det seriöst spöregnade under hela tiden vi var där, blött men en dag att minnas ialafall.
nu är det tio dagar kvar tills skolan börjar (nio, klockan är över tolv) och jag ser nog fram emot det mer än jag borde, är ju faktiskt rätt kul endå att få träffa alla igen, man sover ju endå för det mesta bara bort dagarna nu under sommaren plus att den här sommaren inte bjudit på alls så mycket solstrålar. :(
bilder på ulrik kommer men min usb är nere och nej jag orkar inte hämta den





från början av sommaren


600 INLÄGG


DAG 20

mina bästa och sämsta sidor ville då detta test att jag skulle berätta om så jag börjar vel med de bra sidorna och fortsätter med de dåliga, h3h3

BRA - som vanligt när jag ska skriva saker om mig själv blir det helt tomt i huvudet, men jag antar att jag som många andra har bra sidor även fast det är svårt att tro det ibland, haha. nej men det jag tycker är bra är vel att jag bryr mig väldigt mycket om andra människor, och som för säkert många andra är det ju så att man bryr sig mer om vissa och jag är sjukt noga om att säga förlåt osv om jag sårat eller gjort något elakt emot någon. jag gillar att få andra och skratta osv. jag kan inte komma på något mer just nu även fast det faktiskt finns massor som är bra, men det bästa just nu är vel faktiskt att jag lyckats sluta bita på naglarna! :D

DÅLIGT - ojojoj vart ska jag börja? haha nej men det är vel oftast så, att man kommer på fler dåliga sidor än bra? ialafall, jag kan tjata livet ur folk, jag kan vara riktigt elak, egoistisk och väldigt lat. jag drar mig inte för bråk och kan vara sjukt provecerande (stavning) jag är väldigt osäker på mig själv och tänker alldeles för mycket och är ofta arg/sur/ledsen helt utan anledning. sen kan jag faktiskt inte komma på något mera just nu.

nu ska jag ut i solen och försöka få lite färg såhär innan skolan börjar igen. hörs senare


DAG 19

då fortsätter jag vel i brist på annat, helt okej känner jag. ska alltså berätta om min första riktiga kyss, ja vad ska man säga? ska jag vara ärlig så minns jag den som igår. både jag och min kompis hade pojkvän och hon sa att dom två skulle pussas innan jag och alexander hade gjort det, men så en dag berättade jag det för honom så han sa åt mig att vi skulle vinna, och så böjde han sig fram och "kysste" mig. hela jag skakade och mitt hjärta vet jag inte vart de var, ute och stutsade någonstans och jag antar att jag alltid kommer minnas den stunden, för de är speciellt för alla. nu är jag tillsammans med anton och första kyssen med honom var faktiskt under tiden vi ännu var kompisar, klockan 03.00 på midsommarafton och jag antar att alkoholen hos honom hjälpte honom att "ta första steget"
men även om första kyssen var väldigt speciellt så hoppas jag att anton och jag får det bra så länge vi håller ihop.


YOU WILL NEVER UNDERSTAND

var på åland hela dagen igår med mamma lillebror och pappa, och trots att jag varje år säger åt mig själv att INTE röra spelmaskinerna så är det där man tillbringar mesta tiden ombord. köpte eller fick ialafall lite godis och hade det sjukt mysigt. imorgon händer inget speciellt, anton ska sova här och jag funderar på att ta mig ut på en promenad, sommarlovet börjar spåra ur, haha!


I'M GOING DOWN ON MY KNEES 4U

blev en hel dag på öregrund och gräsö idag tillsammans med min moster och hennes kille, helt underbart. nu har jag precis tagit bort sminket och ska försöka somna så jag är pigg till åland imorgon och efter det hem och fira en månad med min helt otroliga pojkvän.


VISSA MÄNNISKOR SÄTTER SIG ENDA IN I BLODET PÅ BARA NÅGRA SEKUNDER ÄVEN FAST MAN INTE TROR DET



haft lite semester från bloggen ett par dagar, det är ju faktiskt sommarlov men för er få som läser bloggen och blev hemskt sårade - förlåt.
om ynka sexton dagar så börjar skolan igen, inte ens tre veckor?!? jag dör lite varje gång jag tänker på det, samtidigt som det faktiskt ska bli rätt så spännande och roligt att få träffa alla igen.
imorgon (idag) ska jag förhoppningsvis till åland med familjen bara, beror på om pappa är frisk eller inte, så jag får hålla tummarna.
nu ska jag fixa så jag kan blogga från mobilen så vi hörs antagligen där sen. ;)

RSS 2.0