tjugoåttonde mars

Kom hem från skolan för en halvtimme sen ungefär, gick hem med Amanda i det fina vädret, haha.
Har precis käkat middag, nudlar vart det och får vel ta lite sallad sen på kvällen eftersom jag bestämmt mig att på riktigt sluta äta massor som inte är bra, tackade tillochmed nej till godis idag?! Sjukt..
Ska ialafall klä på mig ett par mjukisbyxor och sen ska jag faktiskt ut och gå med Denise, hon bor ju på andra sidan örbyhus så får gå ett tag för att bara möta henne, rätt drygt men lite extra motion är ju alltid bra.
Vi har bestämt att gå ut och gå tre dagar varje vecka, måndag, tisdag och söndag plus att jag ska försöka att gå hem så mycket som möjligt från skolan!
Gjorde även biologi provet idag som faktiskt kändes riktigt bra när jag lämnade in det så vi får se hur det gick, sen är det so omprov för mig på onsdag skulle egentligen gjort det imorgon men det vart ändrat men en extra dag med plugg är ju alltid bra.
Såhär ser denna veckan ut :

Måndag : Plugga so + promenad.
Tisdag: Plugga so + promenad.
Onsdag: Inget planerat.
Torsdag: Inget planerat.
Fredag: Ev bio?
Lördag: Ev bio?
Söndag: Promenad!


ny dator!

Nu har jag äntligen fått en ny dator av min kära far.
Tänkte försöka med bloggen nu när datan är ny och allt, hehe dock är det som vanligt att proven är många och tiden liten.
Så nu ska jag lyssna på musik, städa rummet och sedan måste jag faktiskt plugga lite, blir gävle ikväll och handla med mamma.


underbar dag

började dagen med att gå upp vid halv tio och åt frukost med hela familjen, jätte mysigt faktiskt.
sen vid halv elva skjutsade pappa ner mig till stationen, där mötte jag upp sandra och sen kvart i elva gick tåget mot gävle.
en halvtimme kvar tills butikerna skulle öppna började vi med att äta lite, vart pizza för både mig och sandra, men imorgon börjar jag mitt "nyttiga liv" för typ åttiandra gången, men på allvar den här gången ialafall.
hitta ett par skor och en tröja som jag velat ha på hm ett tag och sandra hittade skor och nästa helg blir det ju shopping igen fast med mamma!
när jag kom hem så åkte jag till affären med mamma och sen hämtade vi upp min moster och vidare sen mot tierp för lite bio, hur många lingon finns det i världen? hette filmen, super bra både skrattade och grät en del.
imorgon väntar massor av plugg och städa rummet kanske, men det får vi se.
nu ska jag snart tvätta av sminket och köra igång något bra på spotify, livet leker.
PUSS


nittonde mars

ja, jag har typ slutat blogga för er som undrar, har faktiskt funderat på att radera bort bloggen helt men endå är det ju lite kul att komma tillbaka och kolla och skriva lite då och då.
Skolan tar ialafall upp sjukt mycket av min tid just nu också så därför hinner jag inte skriva heller, en av orsakerna, så när jag kommer hem vill jag inte känna mig tvingad till bloggen direkt, bara ligga med datan framför mig typ, hehe.
Har ialafall bara tre prov just nu som jag måste fixa vad jag vet, hade svenska prov igår så vi får vel se hur det gick.
Imorgon ska jag åka till gävle och shoppa lite med en fin vän, och sen nästa helg ska jag in till uppsala och få min födelsedagspresent av mamma och pappa, en bärbar data, en ny hihi!
Såhär ser min vecka ut ialafall :

Måndag : Skola + massa plugg.
Tisdag : Skola + matte prov.
Onsdag : Skola + so prov.
Torsdag : Skola + massa plugg.
Fredag : Skola + filmkväll?
Lördag : Köpa dator!
Söndag : Plugg till biologi provet dagen efter.

Plus att jag måste få in mina vänner därimellan också, life's hard.




13 mars min födelsedag!

idag fyller jag 15 hela år byxmyndig, får cykla utan hjälm lagligt, och straffmydig, hehe weho eller något.
godnatt på er fina vänner

RSS 2.0