FALL FOR YOU

Du är så rädd för sanningen och verkligheten och du har gömt dig för den i snart fem år, fem jävla år. Jag har alltid funnits där för dig, det finns inte en enda jävla dag som jag inte kommit så fort du gråtit till lite. Jag har alltid sagt hur mycket jag älskar dig och att jag finns där för dig. Du får fan bjuda till lite, för jag orkar inte stå där i mitten av allt jävla skit du satt på mig och låtsas som om jag förstår och vill veta allting. Bygg en bro och snälla snälla snälla GÅ ÖVER DEN !

Vi hörs imorgon. Godnatt.

DAG 14

tänk er att få besöka los angeles? hur coolt vore inte det? fatta att ha hur mycket pengar som helst och gå på en shopping runda på los angeles gator? helt sinnes!


OVÄNTAT BESÖK

fick rätt så oväntat besök igår vid elva tiden, adrian och anton kom hem till mig och överraskade mig lite, haha alltid lika kul! så jag pratade med dom till vid tolv ungefär sen gick jag in och la mig, skulle ju till sommarskolan idag men jag var för trött så jag sket i det. bara tre dagar kvar nu men jag vet inte om jag orkar längre faktiskt, det är bara jobbigt och man lär ju sig egentligen inte mer än vad man gör i sin vanliga skola? men vi får se hur det blir med det. ska gå upp nu ialafall och börja fixa mig lite smått sen träffa anton (en annan anton) som ska komma hit en stund, fint de!
fortsätter med dag fjorton sen då jag ska berätta om en plats jag vill besöka, hm?! :D


DAG 13

haha min skola? vad finns det att berätta om sin skola? jag går i åttan eller jag ska börja nian nu efter sommarlovet på örbyhus skola. jag har gått på den skolan hela tiden och den är vel helt okej, förutom att reglerna är helt sjuka? vad berättar man egentligen mer om den? finns nog ingenting mer att berätta.


DAG 12

min mamma heter carina och är trettioåtta år men fyller trettionio den tjugotredje oktober. vad är speciellt med henne ifrån andra mammor? hon är världens bästa mamma och jag vet att jag kan säga allt till henne vad det än handlar om, dock gör jag faktiskt inte det. men det mesta delar jag med mig till henne om. vi är nästan alltid tillsammans och jag tror att hon nog är min bästavän. (ja jag vet att jag inte skrev det i bästavän inlägget)
vi kan hitta på vad som helst, cykla hur långt som helst, shoppa, kolla på tv, sitta och snacka i timmar osv osv, ska jag förklara henne i en text skulle det bli flera högar med tjocka böcker och det har jag inte tid med. jag önskar att varje gång jag gjort henne besviken eller fått henne att gråta var ogjort. jag älskar henne mer än allting annat på jorden, hon är allt för mig och jag skulle offra precis allting för min mamma för ingenting är så ovärdeligt som henne. hon är absolut bäst i världen och skulle jag inte ha henne vid min sida varje dag skulle jag aldrig klara av att stå på benen dag efter dag. mamma tack för allting du gör och gjort för mig. jag älskar dig mest!



och så var det min pappa, han heter jens och är gift med min mamma dom har faktiskt hållt ihop sen dom var femton år. coolt va? han är lika gammal som min mamma fast han fyllde år den sista april som ni säkert redan visste. han är helt jävla galen och jag kan skratta i timmar åt honom, han och jag kan vara värsta fiender men det finns stunder som jag verkligen älskar och för det mesta är jag nog pappas flicka. ja vad ska man säga om honom egentligen? jag älskar honom och jag skulle precis som för mamma offra allt för min pappa han är bäst och trots att det är riktigt hemskt mellan oss ibland så vill jag att han ska veta att jag är stolt och uppskattar honom. tack för allting pappa, du är bäst i världen och jag älskar dig till månen och tillbaka.


I'M BEAUTIFUL IN MY WAY CUZ GOD MAKES NO MISTAKES


är galet trött, firade midsommar med familjen hela dagen och sen vid elva kom anton hem till mig så jag fick ta hand om honom lite, haha! han åkte ialafall hem vid tre tiden och sen vid fyra somnade jag. idag fyller alvin åtta så vi ska ditt och fira honom och äta där och sen imorgon fyller andreé arton så då ska vi dit också.
nu ska jag fixa till mig lite ialafall och sen ut och tvätta/städa bilen med mamma. fortsätter med listan sen ikväll :)




GLAD MIDSOMMAR

Glad midsommar allihopa! Har vart på midsommar lunch hos mormor och ska strax vidare mot österby. Imorgon ska jag fira Alvin och försöka hinna träffa Anton, samma sak på söndag fast vi byter ut födelsedags barnet till Andreé. Ha det super bra allihopa!


DAG 11

då ville denna lilla lista veta om det lyckligaste tillfället i mitt liv. ja vad ska jag berätta om här? det finns så otroligt mycket olika saker som gjort mig lycklig. en pojkvän, kompisar osv. så jag vet ärligt talat inte, egentligen är vel när man föddes det bästa man vart med om, för att leva är vel det bästa någon kan ge en, eller? så den lyckligaste dagen i hela mitt liv är nog den trettonde mars nittonhundranittiosex, dagen då jag föddes! ibland har jag önskat att jag inte gjorde det, men det bästa som finns är nog faktiskt att leva. och vill man vara med om något bra, då är det bara fortsätta andas och vänta på de bra.
hittade tyvär ingen passande bild.


STRESSIGT INLÄGG

har inte vart hemme någonting idag, eller jo var hemma en stund och åt lite bara. nu ska jag av med sminket och kläderna och in i duschen sen sova. imorgon är sista dagen i sommarskolan för den här veckan, sen bara fyra dagar kvar. snartså är det äntligen slut och sommarlovet kan börja på riktigt. sjukt jävla skönt! tar dag elva och allt imorgon istället. puss!

DAG 10

1. Mitchel Cave - åh gud jag dör en smula varje gång jag kollar på den otroligt obeskrivligt fina människan. herregud


2. Justin Bieber - haha vad ska man säga? jag är en beliber



3. Ulrik Munther - tänk att jag ska få se skönheten en gång till under sommaren, wiiiho



4 & 5 har jag faktiskt ingen aning om just nu.


DAG 09

snabbt och enkelt jag är inte kristen.

SOLSIDAN

sitter och kollar på solsidan lika roligt varje gång, hahaha!




DAG 08

alltså ska jag vara helt ärlig har jag faktiskt ingen bästavän, jag har många väldigt nära vänner men ingen bästavän. jag hade en bästavän, men han precis som många andra visade sig i slutet vara fake så jag klarar mig nog bäst med att vara vara vän.
så precis som alla andra inlägg så blir det här gangsta kort eftersom jag inte riktigt kan svara på frågan. nytt försök imorgon!

DAG 07

hatar att det ska vara så svåra saker att skriva om i den här listan, men den hjälper ialafall mig att uppdatera det är ju ett plus ialafall. men åter till ämnet, min favorit film? alltså jag har inte direkt någon favorit film för jag gillar inte att kolla på film så mycket. men några av mina favoriter är vel jackten på lycka, i rymden finns inga känslor och såklart i taket lyser stjärnorna.
sen en film jag skulle vilja se är fast five, någon som vet om den är bra? har ialafall hört att den ska vara jätte bra! :D



DAG 06

alltså en låt som får mig att må bra? jag vet inte om jag har någon sån. jag gillar så himla mycket olika musik men om jag mår dåligt föredrar jag att allt är tyst bara. men låtar jag gillar just nu är vel veronica maggio. ja jag vet inte, håkan hellström. lite olika, min musik smak är överdrivet blandat haha!



ge mig han till höger också tacktack.

DAG 05

mina syskon, eller i mitt fall mitt syskon. ja vad ska man säga? jag har alltså en bror, som heter felix och är född den femtonde januari nittonhundranittioåtta och är då min lillebror. han kan vara riktigt dryg och jag hatar honom för det mesta men ibland är han helt underbar och jag älskar nog honom endå trots alla idiotiska saker han gör. han har en flickvän som heter anna och hans bästavän heter isak. han kan säga hur konstiga saker som helst men ibland är han riktigt rolig och tillsammans är vi nog helt galna. jag kan berätta allt för honom och han kan berätta allt för mig, jag skulle göra allt för honom för att jag vet att han skulle göra desamma för mig. han älskar att vara ute och thaiboxning som han faktiskt är riktigt duktig på också. vad finns det egentligen mer att säga om honom? men när vi endå håller på så : jag älskar dig felix, du är världens bästa brorsa och jag skulle göra allt för dig. det värsta som finns är att se dig må dåligt och om jag kunde skulle jag sätta all din smärta till mig och bära den åt dig istället. för du är värd allt de bästa, fast du vore bättre om du någon gång kunde lära dig att tacka för saker, haha. nu ska jag chilla med sandra. :)


DAG 04

eftersom min dator är ganska lagom ny och jag typ har två bilder i datorn kan jag faktiskt inte visa er sex bilder som gör mig glad, så idag gör jag ett litet brejk och hoppar över den här "punkten" har dessutom ingen lust att blogga idag heller, ingenting att skriva om förutom att jag typ ska skita i sommarskolan imorgon men då ska jag ialafall skriva om mina syskon, eller mitt syskon dårå.
kan ju bjuda på låten som spelas om och om igen för mig idag när jag endå håller på.




DAG 03

då var det dag tre och jag hade tänk berätta lite om min barndom. hm, ja jag föddes alltså den trettonde mars nittonhundranittiosex. jag bodde i tobo tills jag var tre år och då flyttade vi hit till örbyhus. min bästavän var fanny och det är hon fortfarande, dock så gled vi isär från förskolan till femman, men nu är vi riktigt tajta igen.
jag var mammas flicka och det är jag nog fortfarande även fast jag är mer lik min pappa. finns nog faktiskt ingenting mer att säga, inte vad jag kan komma på ialafall.



jag sandra & fanny

YOU KNOW WE FLYING HIGH

vaknade vid två idag och gick ner och duschade osådär sen drog jag iväg till valbo köpcentrum med sandra, hittade ingenting nästan, en bh och chinos och ett par byxor jag velat ha ett tag så ska in till stan på måndag och köpa dom eftersom jag bara lånade av pengar av mamma och pappa idag.
nu ska jag snart lägga mig och försöka vända tillbaka dygnet igen men får se hur det går, börjar ju sommarskola på torsdag fast får se om jag går eller inte. har dessutom sjuk bildbrist men ni får leva med det ;)


DAG 02

tio saker som jag tycker om? hm ja jag tycker om mycket men ogillar mycket också men jag kommer vel på något då

1. jag tycker inte om, jag älskar mina vänner, ni finns alltid där såfort det är någonting och ni är alltid bara ett telefonsamtal bort. ni ställer upp och hjälper mig igenom allt och orkar med mig trots att jag kan vara sjukt elak och dryg. ni förtjänar att få vara nummer ett.

2. min familj, er älskar jag också hur mycket som helst. ni är helt underbara även om vi bråkar väldigt mycket. man kan berätta allt för er och vara den man är utan att skämmas. tack för allting.

3. min hund, åh jag älskar honom verkligen. han är helt underbar och är man ledsen kommer han alltid och visar att han finns där, han är så otroligt fin. finns ingenting finare än honom.

4. min mobiltelefon haha! åh jag tycker verkligen om min mobiltelefon, min lilla älskling som alltid eller oftast gör som jag vill. vad vore jag utan min lilla fån? haha

5. smink, hår & kläder. jag kan testa olika frisyrer i timmar, kan sminka om mig en miljon gånger och byta kläder två miljoner. helt galen chey

6. något jag också är helt galen i är ju chips, grillchips. går verkligen inte att stoppa mig om jag hittar lite, slut på fem minuter. men visst är det vel gott? åh jises

7. min sääääääng, den är ju helt underbar. haha, kommer på helt värdelösa saker nu eftersom det är helt tomt i huvet..

8. att sova! men hur skönt är inte det? jag är en riktig pärla på att vända på dygnet också, vaken hela nätterna och sover bort hela dagarna. bra början på lovet juuuulia!

9. musik! kom igen, vem gillar inte musik? den bästa just nu är ju veronica maggio. satan i gatan så jag tycker om musik! ;)

10. jahaja, vad ska få bli nummer tio på denna lilla lista? men självklart ska det få bli sommaren! äntligen är ju sommaren här och vi har fått sommarlov. massa vänner, bad och sol. tacktacktack!


DAG 01

Berätta om mig själv -

Ja, vad finns det egentligen att berätta som ni inte märker här i bloggen? Haha nej så klart finns det mer än vad ni redan märkt. Jag är ialafall femton år och föddes alltså den trettonde mars nittonhundranittiosex. Min familj består av min mamma, min pappa, lillebror, katt och hund. Vi har helt sjuk humor och jag är livrädd att ta hem nytt folk, haha!
Jag bor tjugo minuter utanför uppsala i en liten håla som kallar sig örbyhus och här har jag bott sen jag var tre år ungefär. Jag börjar nian till hösten och efter det vill jag plugga vidare som frisör.
Ja vad finns det nu mer att berätta? Jag älskar mina vänner, hatar folk som ljuger, är galet rastlös och ganska tråkig. Jag älskar smink, hår och kläder och har därför rätt stora svårigheter med att hålla i pengar haha.
Helt galen i pojkar men förtillfället singel och sårad? Jadå men det skiter man vel i, sommarlov och allt nu jö.
Hm, ja finns det så mycket mer att säga? Finns det säkert men känns ganska tomt förtillfället, så ni får nöja er såhär.



och här har ni mig i en lagom skabbig cam bild, var ju ganska trött när bilden togs också.

I MAY BE BAD BUT I'M PERFECTLY GOOD AT IT

bara för att det ska bli kanske lite roligare här i bloggen kör vi igång med en sån här ;)

dag 01 – berätta om mig själv
dag 02 – tio saker som jag tycker om
dag 03 – min barndom
dag 04 - sex bilder som gör mig glad
dag 05 – mina syskon
dag 06 – en sång som får mig att må bra
dag 07 – mina favorit filmer
dag 08 – min bästa vän
dag 09 – vilken religion jag tror på
dag 10 – fem kändisar jag finner attraktiva
dag 11 – det lyckligaste tillfället i mitt liv
dag 12 – mina föräldrar
dag 13 – min skola
dag 14 – en plats du skulle vilja besöka
dag 15 – hur jag har förändrats de två senaste åren
dag 16 – två bilder från när jag var liten
dag 17 – de länder jag har besökt
dag 18 – någonting jag ångrar
dag 19 – min första kyss
dag 20 – mina bästa och sämsta sidor
dag 21– tre saker som gör mig upprörd
dag 22 – någonting som fascinerar mig och varför
dag 23 – en bild på mig själv från varje år av mitt liv
dag 24 – mina rädslor
dag 25 – min favorit plats
dag 26– någonting jag saknar
dag 27– här skulle jag vilja vara om 10år
dag 28 – tio saker ni inte vet om mig

BE INTE URSÄKT FÖR SAKERNA DU INTE GJORDE


det är så otroligt fint med vänner, vad vore man egentligen utan dom? finns ingen som är lik den andra. och gudgudgud vad jag älskar er


FIXA MIG OCH VIDARE MOT UPPSALA

har precis duschat och ska nu sätta igång med sminket och håret och sedan vidare med tåget mot uppsala, och där ska jag och denise parkera ikväll. inte en aning om vad som sker därinne men bättre än att sitta hemma ialafall. skönt att komma bort och få rensa tankarna lite också, usch. men nu är det ialafall sommarlov och jag ska bara leeeeeeeeeeva!

SOMMARLOV IMORGON !!!

ska duscha nu och tagga inför imorgon, fyfan vad skönt. äntligen som jag väntat!


LÅT DINA TÅRAR RINNA

känner mig helt totalt slut i kroppen, har ätit två små skärda pizza bitar idag innan jag gav upp. nu ska jag ut med hunden lite snabbt sen tvinga i mig någonting. imorgon ska jag till uppsala med klassen och efter det gå på stan en stund, köpa bikini, vänta på jocke och sen drar vi hem hit och bara myser.
hörs va

MOT ANDERSBERG

nu drar jag iväg till andersberg vi hörs ikväll eller imorgon pussss hejdoooo

SOMMARPLÅGAN?

istället för att vara tråkig och ge er onödig information om hur mina dagar ser ut varje dag så ska jag börja skriva när jag har något att skriva om så blir det inte så jätte tråkigt att läsa heller. tycker ni det låter braaaaaa?

vilken låt tror ni btw blir årets "sommarplåga" ? själv tror jag på denna --> Mohombi – Coconut Tree eller kanske denna --> Eric Amarillo – Om sanningen ska fram ?


GE MIG TVÅ SEKUNDER

gaaaalet stressig dag kan jag ju börja med att säga. vart väckt av mamma imorse för att hon skulle till stan, så jag fixade mig snabbt som satan och sen drog vi till stan och efter det stod jag i cafét i ungefär två timmar och nu ska jag tvätta bort sminket.

btw så har jag riiiiktig bildbrist så de är snålt med bilder

DET HÄR ÄR VÄRT ATT DÖ FÖR

har vart i uppsala idag och var rätt nära döden ett tag på bussen kändes det som, nya bussar till uppsala? ja tack! nu håller mamma och pappa förhoppningsvis på att fixa maten för jag har inte ätiti någonting idag än, efter det blir det mys med dom. lillebror är borta tills måndag så passar på att njuta. imorgon ska jag jobba med min moster på café och sen blir det kanske uppsala annars middag hos kära faster.
ska fixa lite med bloggen nu så får vi se vad ni tycker sen :)


har inte haft tid

har inte tid med bloggen just nu känner jag, vill mest njuta av solen och träffa vänner. på fredag slutar skolan och sen blir det sommarskola i två veckor, as kul verkligen -.-
nu ska jag sova så hörs vi kaaaaaaaaaanske senare när jag vaknar

..

allt hade vart så mycket bättre om inte känslor fanns och man bara var helt ensam.


RSS 2.0