Dagens låt

Går inte att fixa låten här på bloggen så ni får en gammal hedlig länk ist .. :)

http://www.youtube.com/watch?v=uHA4f5qrVmk

Eminen ft 50cent - Crack a bottle


Irriterad ..

Har jätte ont i hela kroppen, är hur trött som helst och vill bara sova bort allt verkligen, det är varmt fast vädret är endå dåligt och allt är bara störande!
Nu ska jag hitta någon bra gammal repris att kolla på så hörs vi nog sen,

Cyklat !

Vart så duktig att jag cyklat runt tobo med mamma och faster, efter det stannade vi hos faster, pratade lite med Alvin och Egon och efter det cyklade vi hem igen, så nu borde jag vel snart ta något att äta har bara ätit frukost och lunch idag, och det är ju rätt viktigt med mat när det är så varmt hela tiden.
På fredag ska jag ner till badet runt två och kolla på Egons simskola var typ simuppvisning för att visa vad dom lärt sig för släkt och vänner, Egon blev jätte glad när han hörde att jag skulle komma hihi gulligt! :)
Tv nu sen får vi se vad som händer! Ses då


Sliten !

Ligger hemma nu, är jätte trött efter dom här dagarna så det ska bli skönt att få sova sen .. Haha. :) Kollar runt lite på S.O.S familj avsnitt faktiskt, älskade det!

Badat nu ..

Kom nästan precis ifrån badet, har vart där och badat med Alex och hans familj var jätte skönt i vattnet när man kom i, Badade inte så jätte länge men en stund iaf så nu ska vi snart göra lite lunch och sen kommer nog mamma och hämtar mig så att vi kan åka till Andreé och fira honom eftersom vi inte har gjort det än.. Men nu måste jag på toa innan det händer en liten olycka så puss!



Bild på mig sen i vintras.. Hehe ;)

Alexander sover ..

Ligger hos Alex och vaknade för en kvart sen kanske, Alex ligger och slåss när han sover också plus tar mina kuddar .. haha :)
Ska snart äta frukost och sen till badet, ut med er nu!


H&D



* Läsare - Ju fler destobättre älskar er!

* Rosa - Ja vad ska man säga ..

* Min blogg - Tror alla fattar eftersom alla vet att den är bäst .. :)



* Otrohet - Hatar sånt !

* Inga läsare - Come on det är hur tråkigt som helst !

* Snö - Njuuuuuuuut av värmen ! o:

Tips!

Behöver ni färgkarta till er design så finns en bra här fanns bättre förr men hitta den inte så be happy helt enkelt. :)

Rubrik

Nu blir det massa "natt" inlägg här eftersom jag endå inte har något för mig, funderar på en hiss & diss men vet inte än.
Imorgon blir det att gå till badet när jag vaknar, Alvin och Egon skulle också komma ner så får nog "leka" lite med dom i badet också Alvin får ju inte vara på det djupa själv eftersom han lätt blir trött när han simmar eftersom han inte är så gammal än så måste han ju ha någon med sig. :)
Ska nog kanske och gratta Andreé också som fyllde 16 eller 17 vet inte riktigt i fredags och eftersom mamma jobbat hela helgen har det inte blivit av.
Nu ska jag kolla runt på facebook lite och hitta på något att dissa eftersom det finns hur mycket som helst att hissa, Haha ;D


Fin färg va?

Åååh är jätte nöjd, hehe! ;) Vad gör ni? :)

Ny design!

Vad säger ni? Fin va? Nu kom lilla rosa gulliga Julia fram igen som jag vet att ni alla älskar så mycket! Måste fixa färg på rubriken nu igen också, vet inte om jag tar det nu eller imorgon eftersom jag måste fixa färgkarta och allt såntdära!
Har ju tid nu så tror det blir så, Alex spelar xbox och jag sitter ju bara här så hehe why not? :)
Vi hörs då!


Hos Alexander nu

Ursäkta att jag verkat död idag men har verkligen inte haft tid, Alexander sov ju hos mig inatt så vi solade lite när vi skjutsat hem honom åkte vi och hämtade mormor för hon skulle och köpa blommor, efter det hämtade vi farfar och körde han till Valö för hans bil var på service, efter det åkte vi till Österby så jag fick mjukglass vilket var väldigt gott, och sen efter det åkte vi till ica och köpte lite mat och efter det började jag packa för att åka hit och sova här inatt, när jag kom hit kom jag såklart på att jag glömt chipsen hemma så fick pengar av mamma att köpa nya för. :)
Ses senare! :)



Driv bild!

Hinner inte blogga !

Har vart borta hela dagen och ska strax bort till Alex och sova där, datan hänger med så vi ses då!

Nattblogg!

Klockan är strax två och Alex och jag ligger och mysar lite, borde sova snart för är jätte trött, men det är jätte varmt så går typ inte. :(
Har fönstret öppet och fläkten rakt i ansiktet så nu ska vi nog försöka igen, vi hörs senare när jag har vaknat! :)


Alexander sover här!

Blir att Alex kommer och sover här, mysigt va? Japp! Ska snart äta också men funderar på att dra mig ut i solen en stund till, har vart ut på en lång promenad med Amanda också eftersom att vi inte kommer kunna ses något nu i veckan efter som hon ska iväg på ett läger, så tänkte ägna lite tid åt Amanda Jansson då kanske? Och Alexander självklart. :)
Nu är Alex här så ses sen :)

Vädret (L)(L)(L)

Har legat ute och solat i det fina vädret ett tag nu, sommarjobba lite också så en 20a rikare iaf hehe, blir nog att Alex sover här idag förhopningsvis, håller tummarna.
Vad gör ni själva? Solar ni? Ska nog ut strax igen och lägga mig, är ju så jävla skönt har lagt in vatten i frysen också satt det blir sånt där isvatten.
Ses sen när solen gått i moln, vilket jag hoppas att den inte kommer göra.. Hehe ;)

Sådär

Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig idag, har short och t-shirt på mig men vet inte än.. Alex kommer om någon timme och sen får vi se om han sover här, plattat och fixat håret och funderar på att gå ut och sola nu, hörs senare.

Godmorgon

Känns som alla inlägg börjar så? Haha .. Men iaf vaknade vid 11, duschade och fixade lite så nu ligger jag bara och väntar på att Alle ska vakna så han och jag kan träffas, vet inte vad vi hittar på men kanske cykla långt satt man blir brun även fast man inte går på badet, haha!
Ska försöka ringa och väcka honom nu så vi ses efter det och efter jag fått på mig lite kläder och sådär! :)



Bild på Egon för någon vecka sen på badet! :)

Världens finaste?

Hittade nog världens finaste dikt nyss, kolla själva :( :

Kanske var du en ängel
som bara besökte oss en stund
Och vi kommer alltid att sakna dig
Nu när du är med John Blund

Vi kommer aldrig någonsin att glömma
Ditt skratt, dina tankar och ord
Och för alltid kommer en del av dig
Att flyta med i vårat blod

Sov gott, och dröm vackert
Vi lever i minnen och vill aldrig komma loss
Det här är en liten hyllning
till en ängel som har lämnat oss

"Storstädat"

Fixat det jätte fint på mitt rum nu, så nu ska vel mamma inte gnälla tycker jag :) Funderar på en "Ta hand om sig själv" dag imorgon, vad sägs om det? :D


"Fixardag" ?

Hmm undra om jag ska ta och rensa ur mitt sminkbord också? :) Ses efter!

300 inlägg!

300 inlägg med det här inlägget och jag har haft bloggen i 7 månader , snart 8 och fortfarande inte tröttnat eller jo lite att det knappt är några läsare kanske men är uppe i 6-7 dagliga läsare iaf härligt!


Smart Julia!

Kom på varför menyn kom längst ner, det var ju såklart för att jag skrivit en får lång rubrik, haha smart jag är som inte kom på det tidigare så nu kan jag ha sån bredd som jag vill ha. Wonderful ..

Dagens låt



Underbar!

Tycker inte om rubriker!

Kom nyss hem efter att ha vart och köpt lite chips och sånt där tills ikväll, köpte även en ny deo som jag skrev att jag skulle tidigare, och sen beställde vi pizza idag igen, men blir lätt så när mamma jobbar och det bara är pappa hemma, haha.
Rensade faktiskt ur lite kläder också, ni vet sånt där som man försökt rensa men tänker att man säkert kommer använda då och då, kastade det faktiskt nu äntligen!
Ska kanske träffa Alexander också jag vet inte hur det blir med det för han svarar inte men ska försöka ringa honom strax igen, vad ska ni göra idag?


Sådär !

* Köpa ny deo!

*
Fixa tvätten .. -.-

*
Plocka upp på rummet.

* Gå ner med min tvätt.

* Om jag orkar rensa mina kläder

Fixad nu!

Nu har jag klätt på mig och vart ute med hunden på en liten promenad, slänger in en bild på dagens outfit om jag orkar ta kort och ladda in det i datorn sen, så vi får se. :)

Dagens måsten! ;

* Köpa ny deo!

*
Fixa tvätten .. -.-

*
Plocka upp på rummet.

* Gå ner med min tvätt.

* Om jag orkar rensa mina kläder

Det är vel det jag hade tänk göra idag, så nu ska jag vel sätta igång puss!

Nu ska jag fixa mig!

Har sagt det nu i två timmar nu, men vi ses strax!

Usch ..



Hahaha, hade alldeles för lite mascara om jag vart tvungen att ha det där vita mellan ögonen ..

Orkar inte fixa mig ..

Så ligger faktiskt i sängen och äter after eight, vad gör ni själva?


God morgon

Vaknade för ett litet tag sen, blev ju rätt fint väder idag endå så nu vet jag inte riktigt vad som händer. :)
Nu ska jag fixa mig lite så ses vi vel se. :)

Dagens låt



kärlekkärlekkärlek

Måste skriva av mig lite ..

Vet ni vad jag stör mig på? Alla som typ laddar upp bilder på tex bdb, facebook och allt sånt där och sen ba "igga bilden, ful bild, skabb" och allt sånt dära, asso fattar inte om man skriver att man ska kolla bort eller om den nu är så hemskt ful, varför ladda upp bilden då? Är det inte bättre att låta bli då ist? Eller har jag fel? Visst det ska handla om att bjuda på sig själv, men är det inte liiiite onödigt att skriva sådär då? Har stört mig på det här grymt länge, för asso det är INTE fel att tycka om sig själv, tycka att man ser bra ut osv, många är vel rädda att få "fjortisstämpel" men asso vafan, alla har och kommer någonsin att bli det, fattar inte grejen riktigt faktiskt.
Visst laddar jag upp bilder som jag tycker ser mindre bra ut men endå, om dom är så hemska laddar man ju faktiskt inte upp dom?
Blev bara tvungen, hehehe pms you know



Äntligen !

NU bara stiger och stiger, och ni är ju här för att stanna eller hur? :) ÄLSKAR ER


Herregud o:

Har ju faktiskt glömt säga trevlig midsommar, tror jag iaf men vad är en midsommar utan midsommarstång så ;
VARSEGOD

Fixat menyn nu!

Sådär nu fixade jag så menyn inte behöver ligga längst ner, trodde det bara var tillfäligt men icke .. Iaf, åt nyss och nu ska jag vel bara ligga här i sängen är jätte trött så orkar inte göra något heller.

Solade idag!

Låg ute en stund på altanen med Alex medans han badade i poolen, jätte skönt och man känner verkligen hur solen bränner nu, fick ju passa på att njuta eftersom dom säger att det ska regna och åska imorgon. :(



Ser ut som att fittan hänger ner 10 meter i dom dära trosorna så täckte för, tjooooooockis mage :(





Outfit of todaaayy


Glad midsommar!

Förlåt men har inte haft lust att blogga idag, vädret är ju kanon så har inte orkat datan, plus att vi har gjort massor idag.
Ska strax äta lite midsommar mat och sen blir det vel att mysa ute eller något, saknar Alex och vill verkligen inte sova själv sen ikväll. :(



Ja våra munnar ser skumma ut på bilden och Alex också, haha!

Sommarlovstest

OM DIG

Namn- Julia
Bor - hos mamma & pappa! :)


Syskon - bror


Ålder - fjorton
Född - trettonde mars nittonhundranittiosex
Ögonfärg - blå/ gråa :)


Längd - 1. 74 typ
Sko storlek - 40 eller 40
Höger eller vänsterhänt - höger ofc
Stjärntecken - fiiiisk
Hårfärg - blond
Födelseort - uppsala

DAGENS.
Låt - justin bieber - love me
Saknad - väääänskap
Kläder - shorts, underkläder, t-shirt
Mat - max och pizzerian, hehe
Köp - tre tröjor, två shorts, mjukisdress :)
Göra sen - soooova och mysa med Alexander ;)
Godis - Chips, hehe
Pinsammaste - Snubblade i skogen :(

SVARA ÄRLIGT.
Tycker du om att plocka svamp - nej
Tycker du om godis - såklart
Hur många gånger i veckan äter du godis - typ aldrig
Äter du oftast nyttig mat - nej!
Tycker du att du själv är söt/snygg - ja



Du ger mycket komplimanger till andra - ibland
Nöjd med ditt förnamn - ja
Tycker att du själv är smart - väldigt
Vad är det sämsta hos dig - inte mycket :D
Vad är det bästa hos dig - allt :D
Har du bra självförtroende - ja
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - beror på
Du tycker om att vara med tjejer - japp
Känner du dina grannar - yes
Vad har du för färg på dina underkläder idag - trosor bara just nu
Äger du några Björn Borg kalsonger - nej men trosor?
Hur många? - 1 par trosor :)
Är du en Björn Borg-fjortis? - omg jaaaaaaaa
Gillar du skolan - ibland? :)
Har du någon gång skolkat - ja
Spelar du något instrument - nej
Vilka sporter/aktiviteter har du gått - fotboll, friidrott
Har du några tatueringar - nej
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - hela tiden :D
Tycker du om djur - vissa :)


BRUKAR DU..
Sova - verkligen inte
Ta mediciner du inte borde ta - nej
Skada dig - händer vel att man gör illa sig ibland, men medvetet nej
Klä dig i svart - jadå
Lita på folk - tyvärr
Skada dig med flit - nej sa jag?
Drömma mardrömmar - ja
Gå i skolan - måste
Gå i kyrkan - nej
Ljuga - händer
Vilja dö - händer

HAR DU...
För många vänner - nej
Förföljelsemani - tycker jag inte
Någon annan psykisk sjukdom? - störd kanske
Skadat någon? jadå
Färgat håret - japp
Några piercnings - öronen
Några tatueringar - nej har jag sagt
Gjort bort dig rejält? - ja ..


ÄR DU...
Snäll - om du är ;)
Snygg - ja
Söt - ja
Kort - neej :(
Klantig - jodå


Alex är här nu

Sitter i sängen och dricker massa läsk och äter chips, han kollar på film och jag är snäll och tänker på er, såg faktiskt att jag hade lite bilder från mormor igår så tänkte ladda upp dom snart eftersom jag endå har tid nu.
Vi har vart ut och cyklat en sväng nyss faktiskt, jätte skönt väder ute fast väääääldigt mycket mygg.

Bilderna från mormor igår ;






Justin?



Tänk att lilla han som sitter hemma framför en videokamera i soffan, har skivkontrakt, egna låtar och börjar bli väldigt känd! o:

Song of the day!

Vet att jag haft den förr, men kan inte sluta älska


Väntar på Alexander

Åt nyss, jätte gott med pizza någongång ibland faktiskt.
Väntar iaf på Alexander nu och vi ska nog bara städa upp lite, dammsög och fixa alla hans kläder ju så nu får han hjälpa mig lite, ska fixa msn på hans data och hoppa in i duschen en snabbis tror jag, vi får se.
Hur firar ni midsommar föresten? Dansar ni runt stången och allt vad det nu är eller vad gör ni? Tell me!
Själv gör vi inte så mycket äter, firar Alvin som fyller år på midsommarafton och så brukar vi åka till Österby och ta lite lotter. :)
Ska försöka hitta ett test att göra här på bloggen ska leta först bara, vi ses när jag hittat ett!


Outfit för idag, igår och förrgår!


Berättar lite snabbt

Berättar lite snabbt om min dag innan jag ska iväg och beställa pizza, hehe blir en rätt onyttig dag eftersom jag ätit på max också, men iaf gick upp vid sju och fixade mig lite snabbt sen drog vi iväg till Gränby för att shoppa med faster och kusiner som vi också åkte och hämtade.
Alvin och faster skulle klippa sig så mamma och jag tog Egon och gick till ett litet fik eftersom det var ungefär en timme kvar tills alla affärer öppnade.
Gick runt där ett tag och shoppa lite, skulle egentligen in och köpa smink också men sket i det eftersom jag endå inte sminkar mig på sommarloven så det kändes onödigt plus att vi endå snart ska in igen.
När vi alla var klara med sitt åkte vi till max och beställde mat och sen hem, åkte till farmor efter det och visade kläderna plus lämnade en present som jag skulle köpa åt henne till Alvin som fyller imorgon.
Ligger nu i min säng och ska snart fixa med lakan och sånt där, åka och handla pizza och sen kommer vel Alex om ett tag tror jag nog.


Min lilla lista ..

* Se till att hitta löshår i min hårfärg

* Försöka hitta och beställa någon slags mjukisdress

* Köpa nytt smink

* Städa mitt rum

* Städa husvagnen

* Skrapa, måla & olja altanen

* Bli brun

Snart så ;)

Jävla blogg.se ..

Går att länka och ladda upp bilder men man kan inte se menyn, jag blir galen!

SHOPPING

Detta köpte jag idag ;





min älskling!







suddiga bilder och dålig kamera, skriver ett inlägg strax!

Såg att Louise gjorde såhär när hon hade tråkigt så ..

Jag hänger på jah!

5 saker ni kanske inte visste om mig ;

* Jag är nervös för allt!

* Jag är världens kontrollfreak.

* Jag är jätte känslig.

* Jag klarar inte av att hålla fint på rummet och blir jätte irriterad när det är stökigt.

* Jag överreagerar jämt.

Nu vet ni kanske något nytt?
Godnatt!

God natt

Nu ska jag lägga mig och ladda inför lite shopping imorgon, god natt vänner. :)

Underbart väder!

Inte bloggat idag pga av det underbara vädret, är det så där ni bor också? Vart jätte fint hela dagen så nu har jag fått färg vilket känns skönt, haha.
Vart väckt vid tio för att cykla till mormor och fika lite träffade Rasmus och Sebastian och fika lite med dom, när vi kom hem ringde vi Ellinor, Alvin och Egon och tog en fika med dom på badet, badade lite där med Alvin och sen kom Egon efter simskolan.
När jag kom hem igen åt jag lite sen så drog jag till farmor och va med henne och farfar, mysigt faktiskt.
Imorgon ska jag till Uppsala med mamma, Ellinor, Alvin och Egon och shoppa lite ska bli jätte kul, ska även skicka efter fasters kille att köpa ett par shorts åt mig som jag blev lite kär i, finns att se på louises blogg, är något fel på blogg.se så kan inte länka eller ladda upp bilder så nu får stå ut tills dom fixat det.
Nu ska jag ta och städa upp lite på mitt rum tills imorgon när Alexander kommer och sover över här.
Hörs nog senare, puss!

Går inte att ladda upp bilder!

Minns tiderna när du och jag gjorde precis allt ihop, allt som hände i våra liv var med varandra.
Jag berättade alltid för dig när någonting nytt hände eller hade hänt, du fick veta allting först och så var det för dig med.
Vi träffades varje dag och hittade alltid på någonting, ingenting kunde skilja på dig och mig, vi var ett tillsamans.
Kommer ihåg när vi gjorde fröknarna svettiga på dagis, våra bråk i skolan, våra "tjejsnack" med lärarna och allt var med dig, och ingen annan.
Antar att vi växte ifrån alltihop, och antar också att ingenting kommer bli som förr igen heller, du har ditt nu och jag har mitt. Vi har blivit två helt olika personer, som natt och dag, katt och hund you know?
Önskar att jag kunde fixa allt igen och göra allt bra, så som det var förr. Men varje gång vi försöker fixa mellan oss och göra det som det var förr, blir det samma igen efter någon vecka.
Jag vet att det inte bara du som gör fel, jag gör också fel men jag tycker det är jobbigt att alltid vara den som bryr sig och ta första initiativ till att bli sams igen.
Men du kommer ialafall alltid ha en speciell plats i mitt hjärta och jag kommer alltid se upp till dig som en syster för du är ju det, den jag aldrig fick.


Kvällsblogg!

Hej allihopa!
Har knappt uppdaterat på hela dagen, men vädret har vart kanon så jag orkar inte sitta inne vid datorn då.
Mormor har iaf vart hit som jag skrev att jag trodde hon skulle, har vart ute och gått med mamma och vart upp till kyrkogården på en liten tur där, rätt fint att gå där när det var en sån fin kväll.
Imorgon så ska jag nog ut och gå om det är fint väder, åka till österby och köpa mjukglass och kolla in på Cia's där, känner hon som äger butiken vilket är ett litet plus, hehe ;)
Vad har ni själva gjort idag? Vart ute och solat och badat kanske, tycker själv inte att det är tillräckligt varmt för att åka och göra det än eller visst badet men inte på stranden. Tycker ni? :)

Grattis till mamma och pappa som vart förlovade i 20 år idag. Älskar er.



Någon fin bild på mig från förra sommaren det handlar ju om att bjuda på sig själv, eller?

Dagens låt



Världens fjortislåt, ja men jag älskar den!

God morgon

Vaknade för någon timme sen kanske och ska strax gå ner och fixa lite att äta. Idag händer inte alls mycket mormor kommer nog säkert över ett tag så det blir ju rätt nice. Ska också försöka städa ur och fixa husvagnen idag också om jag orkar, vi får vel se.
Borde vel först ta tag i mitt rum kanske eftersom det inte ser så fint ut, måste torka golvet också eftersom jag spillt cola på golvet, hehe smart Julia vet ni vel? :)
Nu ska jag klä på mig och fixa mig för dagen, ses snart.

Dagens låt



Galen i låten så, här har ni dagens låt. :)

Suger på rubriker ..

Vart aldrig att jag städade husvagnen så istället gick jag ut på en långpromenad med hunden, super mysigt. Var faktiskt knappt någe liv här, hur är det hos er? Är det mycket "liv"? Fortfarande sjukt lungt här iaf.
Vad ska ni göra i veckan föresten? :)


HAHAHAHHAHAHAHAHAH



Säger bara HAHAHHAHAHAHAHHAHAHA!

Funderar på att städa husvagnen?

Ska ut och kolla om pappa har lust att fälla ner stödbenen, ses


Vad gör ni?

Själv ligger jag och läser lite bloggar just nu louises blogg. Vad gör ni själva? Läser också blogg kanske? Ska faktiskt fixa lite granna på bloggen nu också, så vi hörs efter det.

Tillbaka?

Sådär ska försöka nu igen och se hur länge jag orkar den här gången, men har hänt väääldigt mycket i mitt liv nu så har verkligen inte orkat.
Men aja man måste ju gå isär för att kunna bli hel igen, right?! :)
Nu ska jag iaf snart och skjutsa mamma med pappa, ses senare!

Förlåt mig

Glömt bort er helt, men hänt mycket och orkar inte tänka på bloggen då.
Skriver något inlägg snart men inte nu.

Fint va?

If I have to choose between loving you and breathing, I had spent my last breath to say I love you

Dålig updatering

Dagens humör: Underbart
Dagens mående: Förkyld
Dagens borde: Städa
Dagens frisyr: Toffs
Dagens klädsel: Varierar   
Dagens accesoarer: Nothing
Dagens smink: Mascara, fondation, puder och två olika kajal
Dagens bästa: Pojkvän
Dagens sämsta: Förkyld                          
Dagens köp: Pepsi
Dagens sysselsättning: Fullerö och pojkvän
Dagens låt: Don't cha
Dagens planer: Åka hem till Alle senare
Dagens materiella vill ha: Smink och kläder
Dagens längtan: Efter pojkvän
Dagens fundering: Mycket
Dagens beroende: Pojkvän
Dagens middag: Beställt

Får skriva mera senare, har vart borta hela dagen. Men dt är ju sommarlov, eller hur? :)


Julia förr i tiden :D


Jag och min bror


Jag, bror och Lovisa


Fattar inte att jag ladda upp den här ..



Pappa, mamma, Felix och tjockis Julia ..

Check

* Se till att hitta löshår i min hårfärg

* Försöka hitta och beställa någon slags mjukisdress

* Köpa nytt smink

* Städa mitt rum

* Städa husvagnen

* Skrapa, måla & olja altanen

* Bli brun

Städa faktiskt upp lite igår, husvagnen kommer snart också!

Dagens låt



Kan inte sluta älska, så braaaaaa

Börjar friskna till!

God morgon!
Vaknade för en halvtimme sen ungefär, skönt att få sova lite idag iaf ännu skönare att känna att man håller på att bli frisk äntligen, bara hes och lite lite lite snorig nu så är nog typ frisk imorgon!
Idag ska jag nog inte göra så mycket, ska med Egon på simskola för sista dagen idag för mig iaf så efter ska han och jag fika lite grann på ett café när det är klart, och sen hem till farmor och farfar och käka!
Föresten vad tyckte ni om mig när jag var liten? Haha, kanske inte bästa bilden men ska lägga in flera idag tror jag.

Mini julia!



Säger bara HAHA men det gäller att bjuda på sig själv. Jag och Fanny som påskkärringar! :)

Dagens andra låt!

 
Hatar ju sport och allt sånt där, men den här låten är verkligen bra .. :)

Sommarlov's planer

* Se till att hitta löshår i min hårfärg

* Försöka hitta och beställa någon slags mjukisdress

* Köpa nytt smink

* Städa mitt rum

* Städa husvagnen

* Skrapa, måla & olja altanen

* Bli brun

Typ sådär!

Hemma igen

Nu är jag äntligen hemma igen, har vart med Egon på simskola och så har jag vart ute med Amanda där vi var igår och fikat lite.
Ska kanske träffa Alexander sen men vi får se hur länge min hals pallar ..inte länge till känns det som.
Imorgon är sista dagen med Egon så hoppas jag kan vara någelunda frisk imorgon också iaf, lärde faktiskt honom att vara med huvudet under vatten idag! :)



Bild på mig efter skolavslutningen, hade dock inte mössan på mig då hehe ;)


Ska starx iväg!

Ska snart iväg och hämta Egon, vi hörs senare

Dagens låt.


God morgon alla!

Vaknade vid kvart över fem idag också .., somnade om och vaknade sen vid nio tiden så gick upp då ist.
Fast idag vaknade jag av att solen lös en i ögonen, kul med fint väder men inte att bli väckt så jävla tidigt ..
Har precis duschat iaf och sen så ska jag vel äta lite lunch och dra och hämta Egon som ska på simskola idag igen, sista dagen imorgon och då ska jag avsluta med att ta han till ett café och fika lite. :)
Min hals gör jätte ont och mitt huve gör vel inte heller så mindre ont, lock för öronen och täppt i näsan :( Hoppas det blir bra tills fredag iaf då jag ska in till uppsala med Amanda och shoppa, länge sen nu tycker jag.

Bilder från idag!



Minneslunden på kyrkogården här!



Fågeltornet!



Utsikten












Fanns en bok där också som man kunde fylla i att man vart där!



Och självklart skrev vi i!



Trappan



Mina skor som var något blöta efter att vi gått i allt gräs, haha.



Och såklart jag!

Ingen rubrik.

Nu är jag hemma igen efter alla mina små ärenden bestående av, hämta och lämna Egon på dagis igen efter simskolan, haha han var sjukt söt! Efter det så åkte jag hem och åt lite grann, blev tacos så jag hjälpte mamma med det, efter en stund kom Amanda hit så vi gick faktiskt ut på en lång promenad lägger in bilder strax, efter det så åkte jag hem till Alexander och träffade honom också ett tag så nu ska jag bara ligga här framför datorn och kolla lite på tv.
Imorgon så ska jag nog ha en liten piknik med Amanda i fågeltornet, de har jätte fin utsikt som ni ska få se strax.

Ska strax iväg :)

Har precis fixat mig klart, så snart kommer farfar och hämtar mig så jag kan gå och hämta Egon, simskolan håller på i ungefär 40 minuter så efter jag lämnat han på dagis igen ska jag gå till mamma som slutar vid halv fyra och åka med henne hem igen.
Efter det så ska jag nog träffa Amanda får se hur förkylningen är, pratar med Alexander i telefonen nu också.
Vi ses senare ikväll!

Godmorgon!

Är ni vakna? Själv så vaknade jag klockan fem av att jag kanppt kunde andas för min förkylning, somnade och vaknade lite då och då och tillslut så gick jag upp vid tio tiden.
Nässprayen är slut också så måste säga åt mamma att köpa nytt idag så jag kanske blir frisk någon gång, hatar att vara förkyld.
Idag ska jag iaf gå med Egon till simskolan, sen lämna honom och träffa Amanda en stund, träffa Alexander ska jag nog också en stund på kvällen sen.
Juste, jag kolla hur mycket läsare jag har på bloggen som är varje dag och det ligger på typ sex stycken, och som mest på nittio dagar ligger jag på tjugofyra, har vart uppe i typ trettio eller femtio som högst! :)
Älskar er, hörs senare!

Fixat lite ..

Kom nästan precis hem ifrån österby vi åkte ditt och handlade lite frukt och sånt där. Så strax ska jag gå ner och äta lite jordgubbar och kolla på tv.
Borde ta och dricka lite kanjang och ta nässpray också, är jätte täppt i näsan nu, men det börjar kännas bättre. :)
Imorgon ska jag gå och hämta upp Egon på dagis vid två tiden och sen gå med honom till simskolan, ska göra det nu i tre dagar som ett litet sommarjobb. Ska ni sommarjobba något? Själv ska jag göra det, städa och fixa husvagnen och så ska jag skrapa, olja och måla våran altan, inte jätte roligt men får ju pengar för't iaf.
Men nu ska jag ner och käka lite jordgubbar, vi hörs!



Skum bild på mig efter skolavslutningen i fredags, haha..


Less?!



Är det bara jag eller är ni också sjukt less på alla mejl som dyker upp om facebook exakt hela tiden?! Jag bryr mig inte om den och den har kommenterat dens status?! o:

Ska strax äta

Kom hem för ett bra tag sen, mamma hade ju kommit en bit om man säger så .. hehe :) Ska strax äta och sen så ska vi till ica och min faster, ska ju ta min kusin till simskola nu i tre dagar som ett litet sommarjobb så måste höra med henne lite hur det ska gå till eftersom jag ska hämta och lämna på dagis också.
Så vi hörs sen.

Har inte kunnat blogga!

För Alexander har vart här hela dagen fram tills nu. Hoppas det inte gör något? :)
Ska iaf cykla och möta upp mamma och hunden nu som är ute och går, fast kan nog vänta ett tag eftersom hon var nere vid stationen och jag orkar inte cykla så långt plus att jag ju faktiskt är förkyld fortfarande ;) Älskar att kunna skylla på det, haha!
Ska iaf fråga mamma om vi inte kan åka förbi mormor ett litet tag sen, länge sen jag såg henne. Men vi får se hur det blir eftersom att hon säkert sitter och kollar på fotbollen som alla verkar vara så besatta av.. Hatar när sport krockar med de programen man vill se, dom har ju tex TV4 SPORT då bör de vel använda den kanalen till alla OS och VM eller vad det nu är? För jag klarar helt enkelt inte av fotboll, vet inte varför men jag tycker inte om det.
Och om de tydligen måste visa fotbollen kan de vel välja en kanal de måste inte visas på ALLA?! Eller vad tycker ni? Tycker ni kanske om fotboll och andra sporter? Skriv och berätta!
Men nu måste jag skynda mig att ta fram cykeln och möta mamma, hörs sen!

Duschen nu!

Ska hoppa in i duschen och fixa mig lite granna innan jag ska se på hairspray på fyran, får passa på nu när det inte är fotboll!
Hörs imorgon.

Outfit för skolavslutningen!



Inte världens bästa bild men mobilkamera så ni får ha respekt. :)

Hemma!

Kom hem för ett ganska bra tag sen faktiskt, men har ätit och lite sånt där emellan också.
Ska starx ta lite nässpray och snyta mig, jag tycker så synd om mig själv eftersom inte förkylningen har gått över sen sist jag var sjuk minns ni? Och min tanke var vel inte direkt att det skulle bli värre..
Ska dricka kanjang som motverkar förkylning också, vet inte om det hjälper men vad gör man inte för att bli frisk, eller hur? :(

Mår bättre nu!

Alexander åkte precis hem så nu ska jag röra mig mot Sandra, äntligen får jag träffa henne igen. Ska bli jätte skönt, har saknat henne jätte mycket och hoppas att hon och jag får tillbaka våran kontakt som förr igen. :(
Lovade pappa att plocka i och ur diskmaskinen så får ta och skynda mig nu innan han kommer in och ser att jag inte ens börjat.
Skriver mera ikväll.

Åt nyss!

Nu har jag ätit lite frukost, nudlar blev det! :)
Börjar känna mig mer sjuk nu, så blir att vara hemma idag Alexander skulle kanske komma vi får se, har världens lock för öronen och har jätte ont i halsen. Usch, hatar att vara förkyld. Får hoppas att det blir bättre, och att jag mår bra på tisdag, onsdag och torsdag när jag ska lämna min kusin på simskola. Får pengar för det också så det blir bra, får hålla mig inne och dricka mycket kanjang eller vad det heter, och ta nässpray. :)
Hur mår ni föresten, är ni också sjuka kanske? :(

Dagens låt



Jag älskar Lady Gaga, när man tror att det inte kan bli bättre kommer en dubbelt så bra låt massa kärlek

God morgon!

Vaknade för en halvtimme sen ungefär, har suttit och kollat lite på MTV movie awards 2010 eller vad det hette.
Ska strax äta lite frukost, drack nyss något som ska motverka förkylning eftersom jag blev förkyld första dagen på sommarlovet, kul.
Ska hålla mig inne vid datorn idag tror jag eftersom det blåser jätte mycket ute, regnar iaf inte idag som det gjort de andra dagarna.
Vi ses snart!

Godnatt

Ses imorgon
Godnatt.


Har jag förändrats?



Vad tycker ni?

Livrädd nu!

Nu är filmen slut, tack och lov säger jag bara. Fy fan vilken läskig film, man var rädd hela filmen igenom och slutade med att jag satt och blundade igenom hela slutet, annars skulle jag nog inte kunna somna sen tror jag.
Jag hatar skräckfilmer, jag blir så himla rädd, jag klarar verkligen inte av det.



Rekomenderar er verkligen att kolla på den, fast gillar ni inte blod och sånt där och är känsliga rekomenderar jag den inte, hehe. :)


Nu blir det film!

Nu ska jag gå ner och kolla på en film Get away hette den visst. Vi ses senare eller imorgon.

Vilka bloggar läser jag?

Något jag älskar är att läsa andras bloggar, jag tycker det är jätte roligt och tycker jag om personen slutar jag nog faktiskt aldrig läsa bloggen.
Så några jag läser är ;

http://isabellestromberg.blogg.se/
älskar hennes blogg, hon skriver saker som är roligt att läsa om, knäpper fina bilder och är precis som jag beroende av smink, hår och kläder. massa kärlek!

http://louisewallstens.blogg.se/
min älskade bästaväns blogg faktiskt. läser den för att jag tycker att det är intressant det hon skriver, och självklart för att jag älskar henne grymt!

http://desireenilsson.blogg.se/
har läst hennes blogg i något år tror jag, och jag är helt in love i bloggen och henne! tipsade ju om hennes blogg för, kommer ni ihåg det? läser den iaf fortfarande och jag tröttnar aldrig! hon verkar faktiskt sjukt snäll och är dessutom jätte söt!

det är dom tre bloggarna jag följer dagligen men annars följde jag fevsies.se också men hon verkar ha lagt av helt nu. paulina "paow" är också en blogg jag följer lite då och då, och kissies men inte alls ofta.
hoppas ni fick något tips iaf på en blogg ni kan läsa mer än min? :)



Ingen rubrik.





Jätte bra tips faktiskt, hon och en tjej till har en blogg tillsamans. Jätte bra blogg och mycket bra videor! Finns även en del 2, kolla!

Sådär!

Nu har jag även höjt headern lite och så ändrats färg på mina rubriker till svart, eller ska det kanske vara grå? vad tycker ni? :)
Slut med det rosa nu, men tro mig. Det kommer tillbaka!

vad tycker ni om min nya design?! :D

Blev rätt nöjd, inte jätte men fan det duger!

Hemma nu

Kom precis hem, fick även träffa hans farmor och farfar för första gången faktiskt, dom var jätte söta!
vad har ni gjort idag i regnet? Kollat på film och bara myst, eller också vart med en pojk eller flickvän kanske? :)

* Träffa Alexander
* Duscha
* Hyra film
* Gå ut och gå

Detta har jag hunnit med än så länge, vet inte om jag orkar duscha idag heller. Får se! :)


God morgon

Värdelöst väder idag med ju, fan va tråkigt. Hoppas på bra väder på måndag när sommarlovet faktiskt börjar på riktigt iaf! :D
Ska strax fixa ordning mig och sedan åka till Alexander ett tag, träffade aldrig honom igår.
Ikväll ska vi grilla och hyra film och lite sånt där, det är så sjukt mysigt att kolla på film när det regnar eller hur?
Ska ladda in bilder i datorn på min "avslutnings outfit" senare idag också så ni får se hur jag såg ut, ganska enkelt klädd men det dög!
Vad ska ni göra idag? Jag ska lägga in en lista på mina planer!

* Träffa Alexander
* Duscha
* Hyra film
* Gå ut och gå

Vi får se hur mycket som blir gjort nu också, det är ju faktiskt rätt härligt att gå ut och gå när det regnar bara det inte blåser så! Eller vad tycker ni?


Vad har ni för planer?

Vad ska ni göra på sommarlovet, det är ju 10 eller 9 veckor det kanske är? Jag vet inte riktigt.
Vad har ni för planer? Köpa något speciellt? Göra något? Något mål? Vad som helst.
Själv tänkte jag vel köpa mycket nytt smink, greja mitt rum, umgås med folk man glidit ifrån you know? och såklart ha mer än världens bästa sommar. Bada mycket och komma tillbaka som neger, haha.
Imorgon ska jag kanske träffa pojkvännen, hoppas bara på bra väder!



älskardig

SOMMARLOV

Nu är det äntligen sommarlov gick upp vid 6 och fixade mig, slutade vid 10 och drog då till farmor för att äta smörgås tårta!
Kvällens planer är vel att kanske träffa Alexander eller bara mysa med familjen faktiskt.


Stocholm

















orkar inte ladda upp mer, kanske en annan dag? :)






bilderna kommer nu

it's funny how someone can break your heart and you still love them with every little piece

Slutar imorgon!

Kom hem för en timme sne ungefär fick sluta tidigare, idag har det vart städ och baddag bara så det har inte vart så ansträngande direkt.
Tänkte hoppa in i duschen nu och fräscha till mig tills imorgon, you know raka benen, smörja in sig, platta håret, Allt sånt dära!
Ska ladda in alla bilder i datorn idag, så bloggen blir lite roligare iaf!
Hörs snart.

ÄR JUSTIN BIEBER DÖD?

 

Det kan vel inte vara sant? :(

Är på dåligt humör!

Är på jätte dåligt humör, har duschat två gånger idag men får fan inte ur balsamet fanfanfan.
Imorgon på badet kommer jag få vara under vara vattnet hela tiden, och duscha när jag kommer hem sen, jag blir galen!
Nu kommer jag vara arg idag och imorgon hela dagen fram till badet.
Jag ska lugna ner mig och kolla på min favorit serie The Hills.
Vi hörs imorgon.


Stocholm hela dagen

Hej, och förlåt att jag haft så bra uppdatering, men har verkligen inte haft tid!
Igår så var det fotbolsstunering hela dagen, töff förlorade såklart.
Men vi fick iaf sluta en halvtimme tidigare, kom hem och gjorde typ ingenting faktiskt.
Idag så gick jag upp vid sex tiden för att hinna fixa mig för stocholm, det var faktiskt jätte coolt, det fanns typ en massa gammla bilar och motorer det var ju inte så kul, men det fanns massa saker som visade om rymden, tex deras toa och sånt där. Man fick även "öva" på att bli pilot!
Och sen fanns det typ massa speglar och smidighet och sånt dära.
Vi fick se en film i 3D också, det var sjukt grymt, allt som hände på filmen hände i verkligheten också, läskigt men jätte kul.
Nu är jag hemma och har ätit och tänkte ta mig en dusch nu, imorgon blir det städ och klassensdag, och på fredag slutar vi!

Bilder av dagen och andra dagarna som vart kommer idag eller imorgon.
Puss


Glömde er nästan!

Men nu ska jag ta bort sminket och smsa, sen sova.
Berättar och lägger in bilder imorgon, hörs.

Är med Alexander nu

Har städat hela dagen, fick pengar om jag städade Felix rum så jag vad gör man inte? :)
Efter det tog jag en dusch, för usch så äckligt rum han hade .. Efter det kom iaf Alexander och han och Felix spelar på datan så jag sitter brevid som ett fån och kollar på.
Imorgon blire skolan, tagga inte!

God morgon!

Jag vaknade för en stund sen av att pappa ringde och väckte mig.
Ska snart ta och klä på mig och sen så ska jag gå ut med hunden, måste dammsuga idag också som jag sagt redan.
Snart slutar ju skolan också, fan så underbart. Vad ska ni göra på sommarlovet? :)
Ska visa er hur min vecka innan sommarlovet ser ut ;

Måndag; Ingenting. Vanliga lektioner bara.
Tisdag; Ingenting där heller, vanliga lektioner.
Onsdag; Stocholm med klassen och en annan klass.
Torsdag; Klassensdag. Städa och bada.
Fredag; Avsutning!

Det låter vel bra? Måndag och Tisdag tror jag att vi avslutar alla arbeten och sånt där.
Vad ska ni göra idag då föresten?


Godnatt!

Kom nyss hem, är jätte trött och sliten nu så tänker hoppa i säng.
Vi hörs imorgon, sov gott!


ska städa nu

Nu ska jag städa upp på rummet, och dammsuga också om jag hinner innan vi ska käka och sedan dra vidare till hargshamn.
Datorn hänger nog med ditt, så vi ses där!

Vad ska ni ha på er på skolavslutningen?

Själv ska jag ha på mig ett par shorts och något linne bara, bilder kommer upp senare.


första sommarbilderna!



kusiner!



hargshamn





min cykel när jag va ute och cyklade :)



igår!

i don't have time for you

för det är sjukt fint väder och vem pallar sitta inne då och blogga? o:
ska bättra mig, det ska jag men inte just nu för nu orkar jag inte, men ska faktiskt börja fixa en ny header till bloggen. bra va? :)

på väg bort :)

sitter i bilen nu på väg till härisamn eller vad det heter, :)



förstår säkert hur super snygg jag var på denna bild, haha.

på väg bort :)

sitter i bilen nu på väg till härisamn eller vad det heter, :)

Outfit's :D



några veckor sen! :)



exakt en vecka sen idag ;)



innan örbyhusdagen! :)


JAG ÄLSKAR ER!



gammal bild på bästavän!



älskling <3



hjärtat <3

Älskar vädret!

Måste bara säga att vädret är priiiiima och jag har faktiskt börjat bli brun, vilket inte bara är lite awsome. :)
Idag så har jag vart i skolan, drog hem och käkade lite sen drog jag till Amanda vi tog cykeln till badet och ba stekte där i någon timme, sen drog vi hem igen och imorgon blir det bada igen, vilket också är awsome!
Amanda försökte lära mig att skjutsa på cykeln också men det gick tyvärr inte .., så det blir hon som får skjutsa vilket inte gör mig något! ;) hehe
Nu ska jag snart äta lite hemmagjord pizza, så vi hörs senare eller imorgon.


RSS 2.0