munter chey

varför gnäller man så mycket när man inte kan få det man vill ha? och varför gnäller man nästan mer när man har det man vill ha och lite mer? och varför vill man alltid alltid ha det man absolut inte kan få, för att man själv lät de rinna ut? jag fattar ärligt talat ingenting. godnatt

godnatt

har inte haft tid med bloggen idag heller, sov till halv tre och sen har jag vart med en kompis tills vid nio och efter det åkte hela familjen till österby och skulle käka lite.
nu ska jag gå och lägga mig, läsa lite kanske och imorgon blir det skola igen. skönt med bara tre skoldagar den här veckan! :)


idag (igår) är jag världens lyckligaste tjej

kom precis in, vaknade vid halv tio, fixade mig och sen drog jag ner till örbyhusdagen med sandra och sofia var tänkt att vi skulle gå tillsammans men det slutade att det vart jag och fanny, sen jag fanny och rebecca, sen jag och sandra, jag sandra och sofia, jag och denise, osvosv. hahaha!
sen mötte jag jocke vid tåget och vi drog hem, han va här ett tag sen tog han tåget hem igen, sen vid åtta tog jag på mig myskläderna och drog hem till sandra där de va FF ;) vi kollade på massa film, snackade och bara chilla galet! imorgon kommer jocke hit och är med mig så jag slipper vara ensam hemma, vad skönt det är med en bästavän alltså.
va ju btw sveriges lyckligaste tjej idag, är nog fortfarande. så nu taggar jag och sandra för massa ulrik i sommar!



lånad bild. mina egna tusen bilder kommer upp imorgon eller måndag! :D

trött och slut

usch, känner mig helt död. är jätte trött och slut i kroppen, så ikväll ska jag lägga mig tidigt för att försöka komma upp vid tio imorgon och sen ta cykeln ner till örbyhus för imorgon är det örbyhus dagen, ULRIK MUNTHER kommer! glad chey asso



världens absolut finaste människa

bloggar mer sen

på bättre humör nu ialafall men fortfarande inte helt på topp, antar att det är såhär att leva hehe. har precis vart ut och sprungit, duschat och ska nu iväg och vara barnvakt.


deppig

känner mig allmänt ledsen och nere pga personliga skäl. skriver sen ikväll istället. <3

Äntligen hemma

Kom med tåget för 45 minuter sen kanske, har vart i nåntuna hela dagen. Eller skola först till 13.10 och sen direkt in till uppsala. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag plugga lite på so provet tills imorgon. Så vi hörs nog imorgon eller kanske lite senare. Puss!

Hemkommen från andersberg

Kom precis hem från andersberg, har vart där och kollat in lite fina pojkar med otroligt fina magar :$ haha!
Ska snart stänga av datorn och försöka sova lite, prata i telefon och smsa, ett måste innan man somnar eller vad tycker ni? :D

Lite fix

Har fixat med designen men det gick vel rätt åt helvete om jag ska uttrycka mig rätt, hehe. Ska fixa om den snart men jag var verkligen less på min andra fjortis design, hehe.
Mår mycket bättre idag ialafall så imorgon ska jag till skolan och sen nåntuna, och till faster och fira henne idag istället, hon fyllde år i fredags men mamma jobbade så vi åkte inte dit då.
Nu ska jag värma på lite lunch och sen ska jag gå ut och kollade vad pappa har för sig, vi hörs senare ikväll hoppas jag. :)

FÖR ER MED SPOTIFY (DAGENSLÅT) ---> Ison & Fille – Galen

Godnatt!

Funderar på att släcka ner mitt lamporna och datorn, blunda och försöka sova. Vet inte hur det kommer gå inatt, igår var det ialafall svårt med tanke på att jag spydde som en idiot. Eller, jag vaknade och fick springa som en tok till toan. Mysigt det låter såhär i efterhand, men sysselsatt var jag ialafall hela natten.
Imorgon hoppas jag på att känna mig bättre så jag kan resa mig iväg till nåntuna, håll alla era tummar och tår för er favorit bloggare, hehe ;)

" Jag önskar jag vore lite mer som du, du verkar ju ha lätt för att glömma "

Weho!

För det första hade jag ingen ork alls igår att ägna mig åt bloggen, och jag har vart i stan hela dagen för shortsen jag pratade om. Tog även lite fika med denise och fanny. Hittade shortsen och imorgon kommer fanny hit med en tröja jag ska köpa av henne, 150 kronor billigare. Klart man slår till, hehe. ;)
Nu ska jag plocka upp på mitt rum och sen bara ligga här framför datan hela kvällen och ta det lugnt, börjar även bli frisk igen så det blir nåntuna för mig imorgon, härligt!
Klarade fysik provet med en halv poäng också, härligt hihi. Så nu är det och engelska provet klart, so på tisdag och så har jag skrivit klart en svenska bok resention och gjort klart en redovisning. Sommarlovet börjar snart!


Be strong now, beacuse things will get better. It may be stormy now, but it can't rain forever.

Massor av fix

Ska dammsuga rummet nu och sen ska jag ta en lååååång och skön dusch, ska ju gå till skolan imorgon hur jag än mår, göra mitt engelska prov och sen åka hem om jag känner mig dålig. Har en svenska redovisning att göra också, dock inte så kul att göra den om man knappt kan prata?
Måste in till uppsala och köpa ett par skit snygga jeans shorts jag hittat där också, måste ha!
Men vi får höras mer efter jag fixat klart, kanske ska berätta vad jag sysslat med under tiden jag inte bloggat? Vad tycker ni om det? ;)


Hemma idag

Blev att stanna hemma för mig idag så jag har nästan precis vaknat, hur skönt som helst. Halsen är bättre idag och sådär, så det känns skönt. Måste vart alla halstabletter jag tröck i mig igår, haha.
Ska vänta på att mamma ska komma hem sen ska jag tvinga henne köpa något gott till mig, måste även komma till skolan så jag kan hämta min engelska mapp. PANIK.
Tror det blir skola för mig imorgon också, har ju engelska provet imorgon, och jag har inte tid att göra det nästa vecka ifall jag skulle behöva göra om det. Stressigt..
Känns som jag håller på att drunkna i allt skolarbete, usch!


Sjuk!

Blev jätte förkyld över natten, men kämpade mig iväg till skolan för att gå och göra fysik provet som vi hade nästsista timmen, gick hem efter det även fast det bara var en timme kvar.
Skönt att ha det provet gjort, tänkte lägga mig ner och plugga på engelska provet tills på torsdag när jag inser att jag tagit fel mapp! Åh vad arg jag blir.
Har ialafall rätt mapp för so'n hemma så ska vel försöka plugga lite på det sen, det är om olika kyrkor.
Har laddat upp med näsdukar och te, ska bli frisk!



Jag just nu, hahaha!


ingen tid!

Hinner egentligen inte blogga nu, för jag ska både hinna plugga som en tok till fysikprovet och cykla till farmor så hon kan tunna ur mitt hår, så sjukt tjockt!
Kom nästan precis hem från gävle också en tröja och smink blev det. Så är fortfarande i behov av nya skor..
Ska även radera ur datan som varken laddar eller går att logga in på msn med så vet inte hur lång tid det tar, men nu vet ni ialafall varför jag kommer vara lite frånvarande här.









Hahaha, JA jag drev på den sista bilden. Men det handlar ju om att bjuda på sig själv ;)


15 MAJ

Har inte kunnat blogga idag, så det är därför det vart rätt så snålt med inlägg haha! Vaknade vid elva och fixade mig och sådär, sen tog jag tåg och buss till nåntuna och där har jag vart i stort sett hela dagen. Imorgon ska jag upp vid tio för att hinna med tåget mot gävle och där ska jag befinna mig hela dagen ungefär, resten ska jag plugga, kul? nej.

God morgon

Har precis vaknat, eller nej jag vaknade vid halv elva av att pappa väckte mig men vaken var jag nog inte fören vid tolv ungefär. ;)
Pappa håller på att riva ner trappen och jag ligger på övervåningen där mitt rum befinner sig, hur ska jag nu komma ner? Och jag som är i stort behov av duschen känner jag, får vel städa och plugga så länge och avsluta med en helt underbar dusch. Åh vad skönt det lät!
Angående min design så ska jag fixa den men har inte riktigt orkat, men tro mig det kommer så småningom, vill ju ha en liten idé hur den ska se ut innan jag börjar jobba på den. Så ni ynka som läser min blogg får gärna komma med förslag hur den ska se ut så får vi se om jag gillar förslagen. :)
Nu ska jag bädda sängen och dammsuga, damma lite kanske, ja vi får se. Sen ska jag läsa fysik till provet på tisdag, suck!
Engelska nu i veckan också, onsdag eller torsdag, sen veckan efter ett so prov, biologi väntar också. Hur orkar man?


ingenrubrik

Trust no player, fear no bitch, give no pussy, suck no dick, people play games and are full of shit, play the role and be the baddest bitch


FREDAG DEN TRETTONDE

Fredag den trettonde, har ni haft någon otur idag då? Jag brukar konstigt nog alltid ha otursdagen den 12 och nästan turdag den 13, samma nu!
Gick ialafall till skolan och den flöt vel på precis som vanligt, efter den drog jag in till stan och köpte klänning till avslutningen, bild kommer i slutet av inlägget.
Helgen blir nog bara lugn tror jag, men vi får se vad jag hittar på. På måndag har vi studiedag så då ska jag in till gävle med en fin vän. Underbart!



12 MAJ

Ja, då är dagen då jag sagt att jag ska försöka börja blogga igen då. Känns faktiskt rätt bra och ska försöka hinna trots hysterin med prov som kommer nu dom sista veckorna.. suck!
Ska läsa klart en blogg, fixa lite mat och sen ska jag sjunka in i fysik boken, låter inte så lockande men allt måste ju göras.
Hade dessutom matteprov sista timmen, gick faktiskt jätte bra kändes det som så nu satsar jag på ialafall ett g. Ska ju faktiskt även gå sommarskola för matte så jag hoppas kunna höja mina betyg lite bättre inom de!
Men vi får höras senare istället för det känns som jag inte riktigt har tid nu.


Mysar lördag

Har städat och fixat i rummet hela dagen, känner mig riktigt duktig faktsikt. Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig själv istället. Funderar på att ta en cykeltur senare också, efter duschen kanske? Vart vet jag inte riktigt, det brukar visa sig. ;)



bild ifrån valborg!

När jag endå håller på - lite info om mig!

Ärlighet
Hur många har du varit riktigt kär i? en
När kramade du någon sist? idag
Har du svårt för att bli kär? ja
När kysste/hånglade du med någon sist? - två veckor sen typ..
När fick du senast en komplimang? idag

Har du någonsin
Hånglat med någon riktigt ful? haha, nej
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? ja
Gjort något riktigt dumt? jarå
Gjort något du verkligen ångrar? ah
Gjort något olagligt? ah
Blivit polisanmäld? det med
Slagit ner någon? ja
Skämts över dig själv? ah

Senaste månaden
Saknat någon? - ah
Ångrat något? - jorå
Ljugit? - yes
Svikit någon? – ja
Haft sex? - nej
Gråtit? - ja
Skrattat? - ya
Slagits? - ja

Sex-frågor
När förlorade du din oskuld? tretton
Vem tog din oskuld? - alexander
när hade du senast sex ? tre månader sen kanske :o
Har du haft sex på fyllan? - nej
Ser du sex som en "stor" grej? – beror vel på
Kört oskyddat? - ja
Haft sex med någon du inte varit kär i? - nej

Kärlek
Är du kär just nu? - nej
Har du kysst någon idag? - nej :(
Har du ett förhållande? - nej
När går gränsen vid otrohet? - jag vet inte
Har du varit otrogen? - nejdå
Är du romantisk? – ibland
Är du svårflörtad? - nej typ inte
Lekt med någons känslor? - mh
Hur länge var ditt kortaste förhållande ? – tre veckor..
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - singel
Är du en bra pojk/flickvän? – try
Hur många har du varit kär i, i år? - en
Vem sov du senast bredvid? min bror
När fick du din första kyss? - tretton
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - dumpad :/

Senaste personen som
Sov i din säng? jag
såg dig gråta? - joakim
fick dig att gråta? - mitt ex
Du gick på bio med? - adrian
Pratade med i telefon? - pappa

Du
Fullständigt namn? julia carina carlberg
Vart bor du? örbyhus
Bor tillsammans med? mamma, pappa, bror, katten och hunden
När är du född? trettonde mars nittonhundranittiosex
Vem pussade du senast? daniel
pussat någon idag? nej
Vad sover du i? sängen?
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? tror inte det

BÖRJAR OM PÅ NYTT !!

Nuuuuuuu har jag äntligen bestämt mig! Från och med den 12 maj kommer jag att börja blogga på riktigt den här gången. Med bilder, ny header, massor av inlägg helt enkelt. Hur låter inte det?! Känner mig jävligt taggad på det här faktiskt, så jag hoppas det blir bra. Självklart kommer det säkert finnas dagar då bloggen glöms bort, men jag ska ialafall försöka.

Såhär ser helgen ut! :
Imorgon : Ev fotografera bilder till headern.
Söndag : Iväg till uppsala och träffa upp en kompis!


RSS 2.0