26/2 - 2011

Jag älskar dig Micael Broberg.

Jag har namnsdag idag!

16 februari - Julia & Julius  Grattis alla julia & juliusar :*

Kom hem från skolan för ett tag sedan ialafall, kunde verkligen inte vara kvar för att jag hostar hela tiden och snoret bara rinner, fy.
Imorgon har jag ialafall engelskaprov, så vi får se om det blir skola imorgon men ligger jag hemma och vilar mig lite idag så ska det nog bli bra, snyta mig och äta hostmedicin, hehe.
Nu ska jag plugga lite på det och sen kolla på en film tror jag typ valentines day någon som sett den? borde kollat på den i måndags men jaja, samma skit.



Ny biiiild, äntligen ;)

GLAD ALLA HJÄRTANSDAG

Biologi prov idag, gick vel sådär inte så jätte bra tror jag, men jag klarade ialafall mitt kemi prov!
Idag ska jag plugga engelska, sandra åkte ju till spanien idag och är borta i två veckor så jag får vel hitta på något medans hon är borta.
Nu ska jag lyssna lite på musik och prata med farmor som kom och sen imorgon ska jag hem till min mormor och fira henne som fyller 62 år.


Jag fyller år om en månad!

Det har inte vart så bra uppdate här på bloggen de senaste dagarna för att pappa har fixat min dator, så nu äntligen är den fri från skit och funkar som den ska igen. Så jag kan ju berätta lite om min helg nu innan jag hoppar in i duschen.
I fredags var det värsta snöstormen men jag kom ialafall iväg till skolan eftersom att min buss var den enda som gick, jag åker ju inte skolbuss och alla dom var inställda.
Vi hade ialafall först so en timme, fixade lite saker så det var bara en almänt slapp lektion utan mycket jobb, sen hade vi hk men eftersom att inga tåg gick hade vi ingen lärare så vi fick håltimme i två timmar, sen lunch och så slutade vi elva istället för halv tre (!!!) fanny drog med mig hem, vi satt vi datorn och kollade the hills och sen skulle hon hem.
Igår gick jag upp vid halv tio och fixade mig och sen åkte jag ner och kollade på innebandy match töff mot hagunda, hagunda vann med 9-3.
Efter det kom sandras pappa och hämtade mig och vi åkte hem ditt och gjorde mat, låg hemma i deras soffa och halvsov och sen drog jag hem.
Och tillslut, idag har jag bara legat inne var till österby en stund och fixade lite och nu ska jag snart in i duschen och sen fortsätta plugga, biologi prov imorgon om blodet, skelettet och musklerna, kanonkul.
På onsdag har jag engelska prov också, så vi får se om jag hinner med bloggen den här veckan för jag är upptagen med skolan just nu och sen i helgen kommer jens till mig, grejt!
Idag är det exakt en månad tills jag fyller 15 år också!


nionde februari

Hade mitt kemi omprov idag, så nu är det dags att hålla tummarna för jag har ingen lust alls att börja om från början igen, har ju både engelska, biologi och matte prov att tänka på nu istället.
Pappa håller äntligen på att formatera om min dator nu också så att viruset kanske försvinner helt, eller vad det nu är för fel på den, jobbigt som fan ialafall.
Blir inget bloggande imorgon ialafall kanske på kvällen men vi får se, ska med sandra till gävle och kolla på ett par byxor och sen får vi se om något annat vill med mig också.
Har föresten inga bilder på pappas dator, to bad for you h3h3

Åttonde februari

Hade musik "prov" idag, läraren är helt slut i huvudet och vet nog knappt själv om det var prov eller läxförhör och när klassen sen gick emot honom hade han ingenting att säga? Typiskt han.
Ska ialafall stänga av nu medans pappa fixar viruset på min dator och plugga kemi, har ju mitt omprov imorgon..
Så jag skriver ikväll eller så hörs vi imorgon.

vi får höras imorgon!

Nu ska jag in i duschen, see you tomorow

Jobbig vecka!

Känner på mig att detta kan bli en ganska dryg vecka med mycket plugg har tre prov denna vecka!

Måndag : Matte omprov.
Tisdag:
Musikprov.
Onsdag:
Kemi omprov.
Torsdag:
Plugga till biologi prov på måndag & uppsala med Sandra.
Fredag:
Plugga till biologi och engelska prov.
Lördag:
Plugga till biologi.
Söndag:
Pluggapluggaplugga till biologin dagen efter!

Härlig vecka va? ;)

Mysarsöndag

Kom hem för en timme sedan ungefär, var ut till fågeltornet med pappa, lillebror min moster och hennes kille och grillade korv, jätte mysigt var det!
Nu håller jag på att städa lite så ska vel dammsuga och damma av nu så att det blir fint, rensa kläder kanske vore en idé min ställning med kläder börjar bli full plus att min byrå redan är överfull med kläder!
Men vi får höras mer sen ikväll för nu vill jag bli klar så jag bara kan ligga och mysa här sen och invänta skolan imorgon.
Har två prov att göra och de är bara omprov och sen har jag två prov nästa vecka också, usch!


lycka går inte att beskriva

du gör mig galen baby, helt jävla galen

Just nu

Har precis fixat mig lite, duschat och plattat håret ialafall och ska snart åka hem till sandra med henne och käka lite mat, mysigt.
Imorgon blir det nog att sola också så att inte min fina färg försvinner, haha.
Just nuuu



otroligt fin

Nattblogg

Ska snart klä av mig och lägga mig i sängen och försöka sova eller någonting, känns som om det finns så otroligt mycket att göra på datorn, haha!
Imorgon (idag) blir det som sagt sandra på dagen och sedan hem och äta massa gott och bara mysa med familjen.
Har ni föresten tänkt på hur mycket man tänker på natten eller när man är ensam? Undra varför, eller om man typ försöker förtränga allt som man annars skulle tänka på när man träffar vänner? Konstigt..
Vad tycker ni om min uppdate dom senaste dagarna föresten? Suverän eller hur?! ;)



saknar det blonda!


Fjärde februari

Gick upp vid sju imorse och fixade mig, drog till skolan och fick även veta att jag bugga på kemiprovet 16,5 och godkänt nivån var 20, skitkul.
Sen var det ialafall någon konsär i skolan och efter den drog jag och träffade paula som jag inte träffat på typ 10 år? Jätte kul att se henne igen.
Sista lektionen var det idrott och sen drog jag till stan med fanny, kollade runt lite och sen drog vi till max och käka glass, fortsatte att kolla lite tills ho hittade ett linne och jag en tröja jag tänkt köpa sen i somras typ.
Drog ialafall till farmor och käkade efter det och nu sitter jag här och smsar lite, ska snart kolla på let's dance utröstningen och sen kolla runt lite på facebook tror jag.
Imorgon träffar jag sandra också så det blir nog bra.


Tredje februari

Kemiprov idag, gick skit kan man vel säga, fattade inte frågorna och blandade ihop allting, kult.
Nu ska jag snart äta och har hjälpt mamma att baka lite och sen så blir det förhoppningsvis att sola, hoppas vi på.
Imorgon blir det stan med fanny och sen i helgen ska jag vel träffa denise eller sandra, något blir det ialafall.

Just nu


Andra februari

Kemi provet är ganska lätt att plugga på endå, det fastnar på en gång typ, klarade so provet gjorde jag också så det känns skönt. Ska snart åka iväg till österby med min mamma och sen ska jag hem och plugga lite till för omprov måste ju vara det värsta som finns?
Försov mig med 20 minuter imorse också, men hann faktiskt endå fixa både håret och sminka mig, lyckas är mitt mellannamn eller något, hehe.
Ska nog ut och gå lite med fanny senare också men vi får se hur det blir med det.
Slänger in en bild på mig med lite för mycket smink tror jag.. Ögonen ser alldeles svullna ut finatider!



Första februari

Är jag tillbaka? Tänkte faktiskt pröva det här med blogg nu igen, under hela februari månad ska jag försöka blogga så mycket som ni vill, av de läsare som finns kvar vill säga. Orkar jag inte mer efter den här månaden och tycker att det är jobbigt, antar jag att jag lägger ner bloggen eller så bara vilar jag lite till, haha.
Idag var det skola ialafall, hk teori första timmen och sen på tekniken skulle vi para ihop oss två och två och börja med något arbete, så jag och denise ska göra något rum i kartong med massa fin inredning och sådär, haha.
Efter det var det bild vi hade vikarie så vi drog på massa musik istället och dansade oss genom lektionen, mat och sedan fick vi kolla på vara prov från matte provet förra veckan och efter det var det so prov, gick faktiskt riktigt bra tror jag!
Stannade kvar i skolan för jag hade utvecklingssamtal och efterdet åkte jag hem och sandra kom hit, nu drog hon nyss och jag ska duscha och börja plugga på kemi provet på torsdag, har inte ens kollat på det än eftersom jag trodde det var på fredag..




RSS 2.0