Tjej kväll!

Nu ska jag fixa mig lite sen så drar jag iväg och myser med fina flickor, massa godis och skitsnack, sover förmodligen hos någon av dom också. Så vi får höras sen!



Old times. Vad var meningen med att ha mer vitt mellan ögonen än vad man hade kläder? fy

Prov, tar de aldrig slut?!

Förlåt för min otroligt dåliga uppdate, men skolan tar för mycket plats nu känns det som, ska bli otroligt skönt med en veckas lov, känns verkligen som det behövs.
Idag har jag ialafall vart med Adrian, vilket jag gjort resten av veckan också, så han har hjälp mig med matten och engelska lite och imorgon sover han här, mys! ;)
Nu ska jag fortsätta prata lite på msn sen blir det att sova, hörs vel imorgon eller något!
puss



sjukt gammal bild!

arg typ

du är patetisk, du förtjänar ingenting bra, du ska få så mycket skit efter allt du gett mig, din jävla idiot !

hörs imorgon!

Nu ska jag ta bort sminket, sen måste jag plugga på teknik provet imorgon, puss!

Dagens :

Måste säga att jag själv tycker att jag blivit otroligt duktig på att uppdatera, måste vel fixa lite bilder kanske, men nu är första steget avklarat ialafall.
Ska strax hoppa in i duschen och fixa till mig lite, måste verkligen också plugga idag annars kommer jag inte klara av provet..Så det är ett måste!
Bjuder på en rätt så gammal låt men fortfarande sjukt bra :


om ni orkar

Jag skulle kunna sitta i flera timmar och skriva hur mycket jag älskar dig och hur mycket jag uppskattar allt du har gjort för mig, men även om jag skulle det känns det som att du inte längre lyssnar, som att du inte bryr dig.
Och varje gång jag sa att jag älskade dig mer än någonting annat, fick jag det att låta så falskt även fast jag verkligen menade det.
Det är så otroligt svårt att sätta ord på vad jag egentligen vill säga, för jag vet faktiskt inte själv. Det känns som att jag skulle kunna skriva ett inlägg som vart hur långt som helst, men när jag väl börjar skriva tar lixom alla orden slut.
Jag har gjort mina fel, och du har gjort dina, men det var lixom ingenting vi brydde oss om vi gick vidare och det fortsatte att lixom vara vi. Jag vet inte, men allting har ju sitt slut trots allt, även fast jag verkligen trodde på vårat föralltid.
Ska jag vara ärlig så är jag inte säker på att jag klarar fler dagar med att känna mig så pass oälskad och värdelös som du gjorde.
Visst hade du dina ljusa stunder då du verkligen lyste upp mina dagar, men just nu ser jag ingen annan utväg, jag är ledsen men det var du som fick mig att börja tänka såhär, trots allt.
Tack för alla fina dagar, år och månader jag fick med dig, har gått igenom en hel del och jag är tacksam att du fick mig upp på fötter idag men nu får vi se vad framtiden för med sig.
Älskar dig. <3

Mammas födelsedag!

God morgon. Sovit gott?
Har på börjat min städning lite men slet mig från det en stund för att uppdatera er lite, snällt va? Mamma fyller ju som sagt år idag, 38 hela år, längtar faktiskt lite tills hon fyller 40 eftersom vi åker utomlands då.
Måste hinna med att plugga också, teknik prov på tisdag så det börjar kännas lite pressande eftersom att jag inte ens börjat kolla igenom pappret än, hk och engelska står på tur sen. Livet är hårt!
Nu måste jag verkligen fortsätta så det blir klart någongång, men kastar in en dagens låt. Puss!


Godnatt

Vill verkligen börja med bloggen igen, men orken finns inte där, inte just nu iaf. Avslutade iaf en vecka av prao idag, och det man kan säga nu är vel egentligen bara äntligen inte för att man kommer därifrån utan för att jag äntligen slipper dras med han jag praoa med, fy så dryg han är, går dock i samma klass så ett tag till för ja dras med honom.
Har ni sett att blogg.se fixat tidsinställda inlägg nu också? Rätt bra, för då kan jag skriva ett litet inlägg och kasta in där jag tycker att det passar. :)

Imorgon fyller mamma år, men eftersom att hon jobbar hela dagen imorgon så gav vi hennes present idag, en tröja fick hon, och sen ska hon få skor som hon vill ha också.
Nu lär jag nog stänga av datorn och försöka sova en stund tills det är dax att gå upp igen, imorgon händer vel ingenting förns mamma kommer hem vid fem, ska försöka städa och plugga lite tills teknik provet på tisdag, men städa måste jag iaf, plugga också kanske..suck.
Godnatt!



Jag & mina finingar. Älskar er. <3

Stort förlåt !

Måste kanske börja att säga förlåt för vääädlig dålig uppdate, men det är mycket för mig just nu och då kommer inte bloggen först, förlåt men så är det.

Det är typ 1000 prov i skolan, när man väl gjort ett prov får man reda på att det blir ett till. Har iaf gjort NO och svenska nu, hade gjort matte och omprov på det men det blir ett till omprov eftersom jag inte klara omprovet heller, har iaf HK, engelska och teknik kvar, sen är det nog rätt klart.

Imorgon ska jag umgås lite med familjen, äta hos farmor och farfar och sådär, ska vel se till att träffa amanda också, blir nog också att träffa adrian, alex också och prata lite..


funderar på att sluta?

Men ni får iaf ett inlägg nu, kanske inte det roligaste men PMS och då kan allting hända!

Du fattar nog inte att jag verkligen menade det jag ska när jag sa att jag älskade dig, och skulle göra det enda till jag dör. Jag vet att jag fortfarande kommer det, för som jag sa är du alltid en del av mig, och jag hoppas att du inte bara glömmer mig och skiter i att jag faktiskt var en stor del för dig, sa du iaf.¨
Det var lätt i början, fick alltid tillbaka dig när vi bråkade och jag behövde aldrig stå riktigt ensam, vi kanske började bråka och sa att det fick räcka här, men när någon av oss smsade ett litet "förlåt" kan man ju inte göra annat än ta tillbaka den personen man älskar så mycket, som man skulle ge sin högra arm för.
Men när du sa åt mig att jag var patetisk, att du inte kunde se på mig, prata med mig och bara glömma allt vi haft och hadde, vart jag sur, eller inte sur mest besviken kanske, besviken för att jag inte trodde sådär om dig, jag trodde du var en på miljonen men du har bevisat nu att du är bara en av alla andra, och jag hatar att veta att det är så, någon man berättade allt för, jag gjorde verkligen det, hemligheterna och allt de där man inte sa till någon, de sa jag till dig. Jag kan inte bara skita i dig, jag sitter framför mobilen varje dag och väntar på bara ett litet "hej" men samtidigt blir jag så arg, att du inte ens bryr dig om att ja är sårad, för när jag skrev och berättade för dig så räknade jag inte med ett "vart vill du komma med det här, julia? jag orkar inte bry mig längre" det tog ganska hårt, du kanske inte fattar det. Men jag vart jävligt besviken, trodde du skulle bry dig.
Att du inte ens kan vara vänner efter det här gör mig bara arg, kan knappt se dig i ögonen när du går förbi i skolan. Vi har varit bästavänner sen du kom hit och bara för ETT misstag, så ska du bara skita i mig? Borde inte säga såhär men känns som jag måste : Om jag nu är så patetisk? Varför kommer du inte fram och berättar det när jag ber dig? Varför vågar du inte stå för vad du gör? Är så jävla less på dig och ditt jävla tjat om att du går på tabletter och måste få vara ifred, så fort du får en liten motgång. Väx upp förfan, det är inte bara du som har det jobbigt. Vet du ens vad jag fått gått igenom nu i två år? Ja, men du lyssnar inte för det enda som betyder något är du, får alltid trycka in tårarna för att visa mig stark när det är något. Blunda inte för verklighet, öppna dina fkkn ögon och visa världen att du kan, för jag vet att du är bättre än såhär. Men eftersom du inte verkar fatta de så kan jag egentligen inte ens förstå vad ud gör här? Försvinn från allt, rym från allting som du alltd gjort för du kommer få så jävla mycket skit för det en dag. Jag älskar dig.


RSS 2.0