Har ju en blogg också..

Känns som att det här med blogg inte riktigt är min grej längre, säkert många som redan greppat det, eller? Imorgon börjar ialafall skolan igen efter ett riktigt skönt lov, solen har lyst för det mesta och igår var det faktiskt hela 44 + grader i solen, otroligt va?!
Har legat och stekt i solen hela dagen så nu är jag faktiskt rätt brun, får ligga i med solningen ett tag så blir det nog bra.
Den här veckan blir nog rätt slapp, har ett prov på fredag i so, så får vel lov att läsa på lite om det eftersom att jag har typ ig varning i so, måste skärpa mig!
På onsdag är det typ yrkes dag, vilket innebär att sitta och lyssna på massa random folk som snackar om sina jobb, slappt. Ska försöka få mamma att gå med på att jag får slippa skolan och åka med henne och min mormor till stan istället, pappa fyller ju år på valborg så vi (förhoppningsvis) ska köpa en födelsedags present åt honom!
I helgen har jag tillbringat min tid utomhus eller i bilen, i fredags var det påskmiddag hemma hos min farmor och farfar, jätte gott men det jobbiga är vel nu när man ska försöka sluta med godiset och all mat igen, haha. Sen i lördags var jag till valbo me familjen och sen på söndagen var jag till uppsala med familjen, hittade faktiskt lite fina grejor!
Nu ska jag ta bort sminket och fixa lite så hörs vi när vi hörs, troligtvis imorgon? Puss!



Jag älskar dig otroligt mycket Amanda!

RSS 2.0