Duschen nästa!

Förlåt för dålig uppdate men som sagt är det skola nu och jag åkte in till uppsala direkt efter för att leta prao plats, måste iaf in i duschen och fräscha till mig nu, så vi får höras imorgon kväll någon gång istället.
Tänkte även säga grattis till min bästavän som blir 15 idag, grattis kevin! (L)

nya tag... eller?

Blev inget inlägg igår men orkade inte så tänkte att nu är det ju en ny vecka, nya möjligheter så nu kör vi igen som vanligt?
Imorgon fyller iaf min bästavän år så ska vel försöka få tag i honom och gratta honom hela 15 år lixom, min morfar fyller också år men eftersom jag inte har kontakt alls med honom så spelar inte det så stor roll.
Idag har jag iaf tillbringat dagen i skolan och framför The Hills, så nu ska jag snart leta upp lite mera av The Hills, kanske drar ut med Amanda en stund också sen och pratar med henne.
Nu ska jag leta reda på lite The Hills avsnitt så vi hörs sen ist.

dag med mamma!

Hej allihopa. :)
Det fick bli ett inlägg nu redan efter första dagen eftersom jag vill komma in i "rutinen" igen.
Har iaf vart med min mamma hela dagen idag, vi har vart ut på promenad, sprungit vart på auktion och hos min faster.
Nu ska vi fixa god mat och bara njuta, och sen ikväll ska vi kolla på bröllopsfotografen som går på fyran vid nio tror jag, mysigt va?
Bjuder dessutom på världens finaste låt för just nu :

OWL city - Vanilla Twilight


ny och bättre julia!

Nu är jag tillbaka efter tre dagar med paus från bloggen. Har faktiskt vart rätt skönt eftersom jag inte har så mycket att skriva nu när jag endå bara sitter i en skolbänk hela dagarna.
Har idag iaf vart i skolan som sagt, men nu är det äntligen helg så denna helg tänkte jag fördriva med min mamma, vet inte riktigt vad som blir av med loppis och en auktion iaf.
Har även fått brev om att mitt leg är klart för att hämtas nu så det ska vi göra på måndag direkt efter skolan.
Har lite ångest att ni aldrig fick se mitt hår heller, så det ska ni få göra i slutet av inlägget.
Nu ska jag kolla på tv och prata med mina fina vänner, så vi hörs vel när jag får lust!



Lite crazy bild men har ingen annan, vad tycker ni? :)

paus

Nu får det bli en liten bloggpaus för mig. Orkar inte hålla på, vi hörs när vi hörs!

Dålig uppdate..

Förlåt att jag vart lite lame med uppdaten men nu är jag tillbaka som vanligt igen ett tag iaf hoppas jag. Hade iaf kräftskiva igår kväll och bilder kommer senare underdagen, bilder på min lilla hemlighet kommer också upp. Imorgon blir det skola och på tisdag är det skolfoto, jag hatar skolfoto. Är alltid livrädd att jag ska blinka, sitta fel, le falskt eller vad som helst, så ni får hålla era tummar på att jag blir bra iår!
Ikväll drar jag till uppsala och köper min klädställning på IKEA också så det ska bli roligt.




SVAR PÅ KOMMENTAR

moaa om Film!:
laddar du ner last song eller hyrde du den? :)
btw fin blogg!

Svar: Hej Moa! Min pojkvän laddade ner filmen åt mig på piratebay, inte jätte bra kvalite om du tänker ladda ner. Men se filmen borde du absolut göra! Ladda med näsdukar!
Kram. :)


Bild på min katt!



Där har ni han, utan namn än så länge. Eller har ni något bra namn? :)

Idag blev det iaf skola för min del, imorgon också. Tycker det var mycket lättare att komma upp idag än igår, så det var ju skönt. Fick rusa upp halv fem och leta efter katten som gömt sig under min byrå så imorse fick vi ta bort byrån och ta bort honom, haha.
Ska även in till uppsala imorgon med amanda, skulle åkt med alex men han är sjuk så får bli henne ist. Ska kolla efter en sak till mig och skor till henne, så blir bara en liten snabb resa efter skolan. :)
Kom precis ur duschen också så ska vel snart sätta igång att föna och platta, kanske äta något först eftersom jag glömde bort middagen, hehe.
Vi får höras imorgon istället. :)

Superglad!

Och vet ni varför? Vi köpte nämligen en kattunge idag, än är han väldigt blyg men gullig är han! Är inte riktigt bestämt vad han ska heta än men pappa vill att han ska heta lars-åke haha.
Var ju iaf i skolan idag, första skoldagen sedan sommarlovet. Så idag har vi bara haft två informations timmar, någon tipsrunda typ och sen va det typ några komiker som uppträdde, rätt roliga faktiskt. :)
Nu ska jag vel ta och hoppa i säng eftersom jag är sjukt trött imorgon annars, tror ni fattar varför uppdaten vart som den vart men ni får förstå!
Vi hörs imorgon!

Till skolan imorgon!

Hej allihopa. Är verkligen jätte trött just nu, vaknade ju som sagt klockan fem och har inte sovit sen dess känner mig dock lite piggare nu än jag gjorde innan. Idag har jag mest bara städat, så nu sitter jag och kollar på ikea på en klädhängare eftersom att jag inte får i mera i min byrå, så det skulle passa bra med en sån.
Ska vel hoppa in i duschen och börja fixa till mig lite, ska även försöka titta på filmen ni vet The Last Song, kollade aldrig på den igår eftersoom det blev så sent.
Mamma säger att det låter som min förkylning börjar avta så är nog bara lite snuvig imorgon, yes!
Nu tänkte jag ta lite hosmedicin och nässpray, men måste be mamma köpa hostmedicin med bättre smak haha.
Aja, vi hörs!



Jag och min mamma!

Godmorgon..

Ja jag är uppe nu och har vart det sen fem, jävla förkylning säger jag bara som ska väcka en så tidigt sista dagen med sovmorgon! Aja, somnar vel skapligt ikväll ialafall. :)
Idag blir det som sagt att fixa mig inför morgondagen, typ duscha och allt sånt där ni vet? Ser inte ut att bli så fint väder idag så det passar ju perfekt, hoppas på att man hinner träffa alle också. Börjar ni också skolan imorgon eller har ni redan börjat? Tycker alltid det är rätt kul endå att komma tillbaka men ångrar alltid att jag tyckte det när jag väl är tillbaka, men det är ju kul att träffa alla igen och så. :)
Nu ska jag kolla facebook och bdb eller något, så vi hörs sen! :)


Film!

Sitter nere i soffan och kollar på film, Göta Kanal på 4an första tror jag det är, men vet inte. Tänkte också ta och kolla på The Last Song ikväll innan jag somnar om jag inte tar det imorgon kväll? Imorgon blir det iaf att fixa till mig lite tills skolan på onsdag, hoppas verkligen på att jag är frisk imorgon eller på onsdag morgon iaf. Nu ska jag fortsätta kolla film och torka näsan så hörs vi kanske ikväll, men annars ses vi ju imorgon. :)





2 dagar kvar

Har inte blivit något inlägg idag eftersom att jag vart med alle och orkade faktiskt inte bry mig om bloggen då. Mår iaf bättre idag än igår, huvudvärken är borta men är fortfarande hes och dum som jag är spruta jag i näs spray innan det skulle bli täppt även fast jag inte va snorig så nu riner det ju endå.. Haha.
Tänker iaf gå till skolan hur jag än mår, sen på lördag är det feeeeezzzt, så det blir nog bra.
Blir att knarka halstabletter och kanjang tills på onsdag, eller tills jag är frisk helt enkelt.
Nu ska jag kolla lite på bdb som jag förövrigt funderar på att ta bort eftersom det inte är kul längre, men vi får se hur det blir med det.



Haha Amanda och jag i sthlm!


Alex sover här idag

Mår egentligen jätte dåligt, spydde som en tok inatt fast det är pga värmen, mycket mat och allt sånt där. Så alle kommer hit idag och sover hos mig, skulle ju sova hos honom men känner mig inte så sugen på det när den här natten inte var den bästa.
Nu ska jag iaf ner till ica och fixa halstabletter, vart jätte hes för jag spydde så mycket så mamma har lovat att köpa halstabletter till mig. Skolan börjar om tre dagar, vill inte dit verkligen inte.. Plus att jag måste upp vid halv sex bara för att hinna fixa mig innan den där jävla bussen går eftersom mamma börjar sju så hon kunde inte köra mig, och tar jag cykeln blir håret lockigt.
Vi hörs senare iaf, vet inte när men jag lovar att ni får mer uppdate idag! :)

Hemma igen utan mys..

Nu har jag nästan precis kommit hem, blev inte så länge eftersom att de skulle ut på sjön imorgon rätt tidigt. Så nu ligger jag i min säng och vet inte riktigt vad jag ska hitta på, kolla på lite videor på youtube kanske? Vad brukar ni titta på när ni är inne på youtube? Själv älskar jag att kolla sminkvideor, roligast är dom som gör bort sig totalt! Vart iaf inge alex endå, så åker till honom imorgon ist och sover där då.
Men nu ska jag kolla runt lite på youtube så vi får höras sen!

Just nu:



Blir middag och mys!

Nu är det bara fyra dagar kvar tills skolan börjar igen, känner mig inte direkt sugen nu när solen kommit fram igen.. såklart.
Men det är vel bra också så man får jobba lite på brännan nu innan det drar igång. Har också bestämt mig för att gå på middagen, kanske inte så länge så jag hinner till alexander också. Vill inte sova ensam inatt igen, vilket jag kommer få leva med när skolan börjar.
Finns det ens någonting posetivt med skolan? Tror fan inte det. Men ser iaf framemot att träffa louise på onsdagen, eller det beror vel på när hon slutar, för tror jag slutar runt halv tre?
Nu ska jag upp och platta håret tror jag, sminka mig också kanske om jag inte gör det när jag solat klart eller så kanske jag skiter i det idag? Är ju söt endå ;) hehe

Middag eller mys?

Blev bjuden på middag imorgon kväll hos mina grannar, men vet inte riktigt om jag är så sugen på att gå ditt. Jag saknar min lilla alex bredvid mig på kvällen så tror det blir mys med honom ist. Är endå inte så sugen på att gå, eftersom då kommer jag få sitta med mamma och pappa? Hehe kul? Så nej det får bli alex. :)



osminkad julia :)

fredag den trettonde..!

Hej allihopa! Dagen har spenderats med min lilla älskling så är hemkommen därifrån för ett tag sen. Har ni haft en otursdag idag då? För det har iaf inte jag, för gissa vad jag fick hem i brevlådan idag? Jo ett brev av banken att mitt id kort godkändes och kommer om ungefär två veckor, UNDERBART! Och så är det en dag mindre kvar tills jag får mina pengar och den där lilla överraskingen sker, och så ska jag in samma dag och slösa lite pengar as usual.. ;)
Fixat min tavel ram också, så strax när färgen torkat så ska jag bara välja kort och fixa den, sen leta efter en större till ett annat kort. :)
Vi hörs senare! :D



Skulle ju visa er vad jag köpte när jag va till stan i onsdags, så blev den här och två par vanliga svarta tights! :)

FATTAR INTE ATT..

det bara är sex dagar kvar tills skolan börjar igen, då börjar jag åtta vilket betyder att jag får betyg, shit!


Sover hos alle ikväll!

Nu har Amanda gått hem, så nu ska jag bara äta lite vänta på att alle ska komma hem och sen far jag nog iväg! Tänkte även ta och måla en tavelram idag som jag ska ha inne här på rummet, borde fota det jag köpte igår också så det kommer nog upp alldeles strax.
Ses då!

Blir Amanda idag!

God morgon alla söta små läsare! :)
Kom nyss hem från frisören, jag var med mamma som skulle klippa sig och så skulle jag prata lite med hon som klippte, så det blev bra. Nu sitter jag och väntar på Amanda, vet inte vad vi hittar på riktigt men något blir det vel iaf.
Kommer även en liten överrasking om någon vecka, kul va? :)
Hörs senare! :D

Shopping & bio!

Nu har jag tid för bloggen äntligen, har inte haft tid på hela dagen eftersom jag vart inne i stan med alle, felix och sebastian. Vi kolla på bio och så sprang jag in på gina och hm en snabbis också, så det blev lite köp som kommer in på bloggen något tag vi får se, måste köpa en kamera så jag kan få bättre bilder eftersom de med mobilen inte blir bra.. :(
Var ju iaf som sagt på bio idag, såg på Som hund och katt haha, kändes ju lagom kul också att det bara satt barn under sex i biosalongen där inne.. hehe, absolut sevärd men inte direkt bra.
Nu ska jag umgås lite med mamma så vi hörs vel sen. :)


TILLFÄLLIG DESIGN!

Kommer förmodligen ta bilder imorgon eftersom det åker på smink imorgon.
ses då!

GLÖMDE ER..

Har inte haft någon lust förns nu att sätta mig vid bloggen så jag skriver ett inlägg nu istället, ska iaf till stan imorgon med alle och lillebror, ska kolla på bio och så ska jag springa runt och kolla lite på något som man skulle kunna ha på sig när skolan börjar nästa vecka.. tyvärr! och blir det pengar över köper jag nog lite mer mascara, går ju åt nu när skolan börjar.. ;)
Slänger in en bild på igår och dagens outfit som fick bli samma två dagar i rad, trash!


ÅRET SOM GÅTT






KARATE KID

Har nyss sett klart på karate kid med Alex. Har inte velat sett den för jag trodde inte den skulle vara bra, men så fel jag hade. :)


Hinner knappt med bloggen..

Måste försöka hålla er uppdaterade så fixar ett litet snabbt inlägg nu innan jag ska iväg på nästa ärende.
Har lämnat in kort idag till id kortet, och vid sex ska jag vara barnvakt i någon timme, på vägen hem hämtar vi nog upp Alex också, hatar att sova själv!
Måste även föröska fixa bilder någon dag om det bara kunde bli finare väder någon dag?!
Vi får höras sen!


FINAST I GARDEROBEN

Måste säga att jag bara älskar high school jackorna från gina, synd dock att typ alla har såna men endå dagens stora hiss till dom som helst klart är snyggast i garderoben just nu! /stavas det garderob?)


Ingen tid!

Känner knappt lust för bloggen längre, måste fixa bilder så designen kommer upp skulle behöva en kamera också, bloggen blir så tråkig utan bilder.
Imorgon ska jag försöka fixa bilderna så designen kommer upp någon gång.. Men vet inte om jag hinner eftersom det är massa saker jag ska hinna imorgon.
Skolan börjar ju också snart, 8an.. Roligt? Näe, betyg och skit. Sista året Alle är i skolan också, kanske bra så man får satsa extra mycket på nian? Massa ändrigar i skolan blir det de här året, varför kan inte allt bara vara som förut?
Fick min mens idag också, så nu kommer jag känna mig äcklig i en vecka, dock glad att den inte kom nästa vecka då skolan börjar, 10 dagar kvar, kan verkligen inte fatta det. Vart tog alla veckor vägen? Alla veckor jag gått och längtat efter i nästan ett år?
Jaja, vi hörs senare bloggen.

Hur mycket kärlek som helst!


Duschen nu!

Hej allihopa!
Har städat hela dagen och vart med Alle, var även ut och sprang nu på kvällen så nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite.
Imorgon ska jag fixa mitt leg till bankkortet jag fick för typ ett halvår sen, men har inte haft bild för att kunna fixa det. Måste även fota någondag, så min design kan fixas.


Bättre och roligare i bloggen?!

Har tänkt på en sak, istället för att jag ska sitta och skriva om "idag har jag vart med min pojkvän eller idag har jag vart ute hela dagen" som är rätt tråkiga inlägg så tänker jag istället börja skriva om när det är något som händer eller hänt, men iafalfall försöka få med ett inlägg per dag. Jag menar hur kul blir det att sitta och läsa samma saker VARJE dag? Inte så specielt om ni frågar mig, knappt roligt att skriva om det.

sjätte augusti

Förlåt att der inte blivit något inlägg idag men vaknade vid elva, och sen drog jag in till stan och tog tåget hem vid sex, sen kollade jag på tv med mamma och pappa och ja nu sitter jag här.
Var in till stan och träffade Alexanders mamma för att äta, efter det gick vi runt vid fyrisån träffade louisebästavän äntligen!
Imorgon ska jag träffa Amanda, ta lite bilder så min design blir fixad, toppen va? :)


GillaGillaGilla!


Duschen nu!

Nu ska jag hoppa in i duschen eftersom man blir så äcklig eller ialafall känner sig äcklig i det här vädret. Uppdaterar mer som om min dag!


SVAR PÅ KOMMENTAR

Postat av: Sofia

Vart är shortsen ifrån och va kosta dom :)?

Svar: Hej Sofia! Shortsen är från New Yorker och kostade 79 kr styck. :)


God morgon allihopa!

Har precis kommit upp ur sängen så nu ska jag börja göra mig iordning, ska till min kusin som har flyttat för ett par veckor sen.
Förlåt att det inte vart något inlägg igår men orkade verkligen inte, var jätte trött eftersom jag gick upp vid fem. Köpte iaf en mascara, örhängen på båten och en plattång på vägen hem eftersom mamma är så less att hon jämt hittar sin inne på mitt rum, haha.
Men nu måste jag skynda mig så vi får höras sen ist!


Åland imorgon!

Imorgon drar jag till Åland så uppdaten kommer inte vara den bästa, Alexander följer med så åkte och hämtade han för ett tag sen så han kan sova här.
Duschade nyss och nu ska jag upp och fixa håret lite. Vet inte om kameran hänger med är rätt drygt att hålla reda på den när det är så mycket folk där endå..
Hörs imorgon

THE HILLS

Kom hem från Alexander för ett tag sen, ryggen värker så medans den ska få vila lite sitter jag och kollar på The Hills. Älskar det, och The City som är liknande. Nu har The Hills slutat så nu blir det The City, vi hörs sen. :)


BESÖKSREKORD!

Min blogg är ju faktiskt inte så stor och jag har inte mycket läsare runt 20 som mest så darför blev jag sjukt glad när jag såg hur läsarna ökat när jag kolla statistiken för idag!




God morgon

Nu har jag precis vaknat, sov hos Alexander inatt om jag inte redan sagt det? Är fortfarande grymt trött även fast jag gick och la mig vid två? Uppdaterar senare igen! :)

FÅ FLER LÄSARE TILL DIN BLOGG!

Vill du ha fler läsare till din blogg? Klicka då HÄR


Vad vill ni läsa om?

Förlåt för dålig uppdate men vet inte riktigt vad jag ska skriva, vad vill ni ha bilder på? Vad vill ni att jag skriver om osv? Kommentera och berätta så jag får veta!
Vet dock att ingen svarar men endå. :)

Med Alexander

Är med Alexander nu, han sover här inatt som ni säkert förstått? Har ialafall vart i Lövastabruk idag med mamma,pappa och farfar. Det var typ ölensdag? Töntigt ja, men vad gör man inte om man har tråkigt? Åkte med mamma och hämta Alex sen och nu kollar vi på film sen ska vi gå upp.
Inga bilder nu eftersom jag inte sitter vid min data. Hörs imrogon! :)


RSS 2.0