Just nu :





La naturelle!

Ingen skola idag heller!

Vart ingen skola för mig idag heller, men imorgon är jag tillbaka iaf, rätt skönt med tanke på att det inte finns någonting på tv, och ingen inne på msn.
Ska ialafall städa och plocka fram lite julsaker snart, älskar det trots att jag hatar vinter!
Fastnade vid tvn igår, så idag lär jag plugga eftersom det inte vart någonting igår, och det är ju rätt så mycket att läsa på.., usch skolan tar död på mig!



Saknar dagen!

Nu blir det plugg!

Har egentligen inte tid med bloggen alls, inte med datorn överhuvudtaget, så tänke vara lite duktig och gå och läsa på lite biologi nu, inte bara lite heller, fullt med papper som jag ska kunna tills på tisdag.
Idag har inte hänt mycket alls, var till österby en snabbis imorse blev ingen skola för mig och ingen imorgon heller, pga av privata själv, men på torsdag är jag tillbaka igen, har ju även vart tillsammans med min pojkvän i en månad då, fintde! :)
Nu ska jag kila iväg och plugga, hörs sen!



Underbar!

Ung & bortskämd!

Hej på er ! :)
Kollade precis på ung&bortskämd, som säkert de flesta av er också kollar på? Idag har jag iaf vart hemma hos Adrian, låg och kollade på tv med han och Alexander, medans Felix satt i samma soffa och spela vid datorn, vart rätt trång, Adrian fick ligga med ena armen och benet på golvet, jag låg längst in med Alexander på mig och Felix satt och trängde ihop sig, men mysigt var det ialafall!
På onsdag är det matte prov, och sen nästa vecka biologi och so prov, så nu vet ni varför jag kommer vara lite off på bloggen igen!
Nu ska jag hoppa in i duschen och lägga i nya sängkläder, sen sova, så hörs imorgon!


satsa på bloggen?

Har funderat nu i några dagar hur jag ska göra med bloggen, sluta eller fortsätta? Kom faktiskt precis fram till att jag vill testa igen, kommer aldrig ta bort bloggen men kan ju fortfarande sluta blogga.
Nu ska jag iaf börja fota, och allt sånt där, kanske inte nu på en gång med tanke på att min pojkvän har min telefon, och jag har hans och finns ingen usb sak till den, så ni får lydigt vänta.
En hiss och diss kommer nog upp imorgon eller på tisdag också.
Puss!



Klicka på klippet så kommer du till youtube om videon är för stor för sidan! :)

prov prov prov

Har nästan ingen tid alls eller lust att blogga eftersom att det enda som händer i mitt liv just nu är skolan, hinner nästan inte med någinting annat? Fick gå upp vid åtta igår för att hinna upp till skolan, en lördag ja jag vet.. Nattbandyn i fredags var nice iaf, vi vann som vanligt ;) hehe
Nu ska jag snart äta och sen ska jag.. plugga fett kul!
puss


Brunett!

Förlåt för dålig uppdate, (känns som varje inlägg börjar så?)
Gick segt att komma upp imorse, sminkade mig iaf och lite sånt där sen drog jag till skolan, rätt nice dag faktiskt, sen efter det gick jag till ica och köpte lite mat, åt och sen drog jag till frisören, så nu är har jag klippt mig och färgat håret brunt! Kan ni fatta? Jag som kämpade såååå länge med att fixa håret blont?! Men trivs så sjukt mycket bättre i brunt!
Nu kom jag precis ut ur duschen, och ska vel plocka upp lite på rummet och ta bort sminket.
Imorgon är det nattbandy så får bli ett tidsinställt inlägg till er, hehe.



Brun och het, JO TACK JAG VET! :D


Just nu :





Telefon med min älskling! :)

Godnatt

Duschade precis, blev shopping och mys med min älskling igår, idag mys med honom och nu ska jag strax fika lite och sen fixa mig för kvällen, skola imorgon usch.
Vinter deppen är här nu också känner jag, riktigt roligt. -.-
kyssar till er

Förlåt så mycket!

Har varit med min älskling i två dagar och därför har bloggen fått vänta lite men nu så är jag igång igen. Imorgon blir det nog iaf att träffa Tomas, och min älskling såklart. :)
På måndag börjar skolan igen också, rätt skönt faktiskt att allt blir som vanligt igen, man får lite annat att tänka på och sådär.. På fredag är det ju nattbandy också, sen på lördag blir det högbergs, måste vara där klockan tio? Inte direkt nice, men antar att jag får hoppa över sovandet för kommer aldrig komma upp på lördagen annars, hehe.
Idag när vi hade skjutsat hem Adrian åkte vi till Gävle, åt på resturang och handlade lite, skulle få shoppa lite också men så vart de inte, fick iaf god mat så ska inte vara sur.. :)
Gör ett tidsinställt inlägg så nu får läsa lite imorgon också ifall jag inte orkar uppdatera.
Puss!



Ojojoj, vad jag är i behov av en ny kamera!

Hos Amanda!

Ligger hemma hos Amanda just nu, hon slockna för någon timme sen men smart som jag är tog jag med mig datan och ligger framför den ett tag till.
Redan onsdag nu? Herregud, inte långt kvar tills skolan börjar igen och man får vänta på jullov, fattar inte att det redan är november? Usch, och min vinter depression kommer.. Fast det är ju lite mysigt endå med allt ljus och sånt där som är på vintern, vet inte riktigt vad jag blir deppig över men det är vel mörkret och att man inte kan göra vad man vad man vill typ.
Ska strax försöka sova, får se hur de går med tanke på att Amanda drar in rätt regält, haha.
God natt!



andra november

Godmorgon, eller god förmiddag kanske, jag vet inte.
Ska ialafall snart börja fixa mig, även fast det känns som jag skulle vilja sova bort hela dagen, gick och la mig klockan fyra och sen vart jag väkt vid elva, inte nice!
Ska ialafall ner till ica med Amanda, köpa lite godis och sånt där tills ikväll, sover nog där också, datan hänger med så det kanske blir ett inlägg där borta men lovar inget.. :)
Imorgon händer nog inte mycket alls, tänkte börja plugga till engelska provet nästa vecka och städa upp lite på rummet, kanske plugga lite hk också om jag orkar.
Nu ska jag plocka upp lite på rummet, klä på mig och fixa lite sen drar jag till ica med Amanda.
Puss!


störd

Jag vet att det inte är lätt för dig de här, inte för mig heller men lite enklare verkar det som iaf, vilket kanske är tur, att det finns någon som är stark för oss båda.
Jag önskar att du kunde växa upp och fatta att det är du som är problemet och inte jag, fattar inte ens hur du kan lägga allt på mig när det är du som gör alla felen.
Visst, ska inte säga att jag vart helt fel fri, men det är du i det stora hela som vart de största problemet och det vet ju vi båda om, och jag tror det är det som gör dig så arg.
Alltså jag menar, hur orkar du ens lägga energi på någonting som inte ens går att vara arg över? Du vet att jag aldrig ville såra dig, jag gjorde det som jag trodde du ville, det du bad mig att göra, och varför gjorde du som du gjorde om du endå nu ska komma och kasta all jävla skit över mig?
Du kommer inte komma undan, inte den här gången. Du har inte en aning om vad jag kan göra, eller vet. Bara hoppas att du en dag ska växa upp och fatta vad du håller på med, du är omogen, respektlös och patetisk, snälla sluta nu det räker okej?
Tappar alla ord, vet fan inte vad jag tycker längre, bara sluta.

Vart ingenting igår..

Hej på er!
Vart ingen tjej kväll igår endå, så jag och en kompis tar det imorgon ist bara vi två, så det blir mysigt!
Adrian sov här i fredags och sen var han här hela dagen igår också, vi typ låg framför datorn hela dagen så det var nice, sitter nu och väntar att han ska komma så ska vi vel hitta på någonting skoj. :)

RSS 2.0