dålig uppdate!

förlåt för dålig uppdate men skola som sagt och igår sov ja hos alex, kolla på tv där så glömde helt bort bloggen. när jag vaknade imorse drog jag till Thun's med moster, faster, mamma och kusinerna.

Juste, det är ju blogawards idag. vem tycker ni ska vinna? och har ni röstat? för det har jag!


Snabb uppdate!

Måste snart rusa, ska ut och träffa Amanda. Prata lite med henne, osådär. Skolan tar som sagt jävligt mycket tid nu så har inte haft tid för bloggen, men ja snart är det ju helg iaf. Längtar grymt till lördag eftersom mina gratis sms fylls på då, äntligen vart utan nu i en vecka idag och jag som är ihop växt med min telefon har vart ganska deprimerad nu haha..
Slänger in en dagens låt så hörs vi nog senare



god natt!

pratar i telefon med min älskling, saknar honom. vi får höras imorgon!


Blogg.se krånglar!

Blev inget inlägg förns nu eftersom att blogg.se krånglat hela dagen, det har inte gått att logga in? Har det vart så för er också? (jag vet att ingen svarar, men endå)
Har iaf bara legat framför tvn hela dagen, var ner någon timme till ip också och träffa lite roliga människor. Imorgon blir det friluftsdag också, ska cykla hela dagen så vi får se hur det går med min träningsvärk efter dagens idrottslektion, hihi jag var ju med idag. :)
Nu ska jag hoppa in i duschen tror jag och sen kolla på The Good Wife. Slänger in en dagens låt också!



Gustaf Spetz - You and me

Dagens låt :



Haha, världens random låt men kan inte sluta älska!

haha, idiot

det är så onödigt att du låtsas vara någon du inte är, jag är bättre än du och jag har växt ifrån allt det där skiten som du fortfarande hlr på med. man kan ändra sitt utseende men inte personligheten så säg inte att jag är något jag inte är. jag vet vad folk säger om dig, och jag svär att det inte är det bästa iaf, alla hatar dig. jag menar kolla på dina kläder, ditt smink och ditt hår? förlåt men hela du är en riktig liten skabb fjortis utan något mål i livet, du kommer inte lyckas med något för seriöst du är störd och det kan ingenting ändra på. du söker hela tiden uppmärksamhet och går på folk som du inte ens känner, som mig tex. varför måste du vara så omogen? du vet att normala människor växer ifrån saker och jag vet att du är sveriges missfoster och inte gör det men du kan ju iaf försöka förstå att inte alla är som du. seriöst skaffa dig ett liv så lovar jag att du skulle må bättre idiot

JAG ÄLSKAR :

THE HILLS kan aldrig få nog, ska köpa alla boxar och bara kolla kolla kolla! Om ni inte sett de, se till att börja för det är riktigt bra efter en gång och man är fast! Finns ingenting som är dåligt med det, allt är bra. Massa kärlek tills The Hills!


ARTONDE SEPTEMBER

Tror jag börjar bli förkyld igen, fattar inte vad det är för fel på mig? Jag är förkyld iaf varje månad och gissa om jag börjar ledsna?
Vaknade iaf med nio imorse och jag som bestämt att jag skulle sova tolv minst elva iaf, men gick iaf upp då och kollade på The Hills och The City u-n-d-e-r-b-a-r-t-!
Idag blir det mest bara att ta det lugnt, så vi hörs säkert senare underdagen, puss! :)



Världens finaste ?! :o

Idol !

Nu ska jag strax dra ner och kolla på idol, idag börjar ju det spännande eller ja ni fattar. Fick chips och godis av min snälla pappa så det ska jag mysa med ikväll hade jag tänkt, hehe.
Det är sjukt dålig uppdate men det är skola och läxor som tar upp min tid just nu, so you know. :)
Slänger in en dagens låt och någon bild. :)




Dagens låt och "facelook"

Vart ingen uppdate igår pga av skola, plugg och barnvakt hela kvällen, men det är ju endå min blogg så jag bestämmer, hehe rätt nice faktiskt. ;)

Fulaste bilden någonsin men den får duga eftersom jag inte har någon annan och sminket är borttaget:






Taio Cruz - Dynamite


Dagens låt :



Travie McCoy Ft. Bruno Mars - Billionaire

Detta handlar min blogg om:



Detta är vad bloggen mestadels ska handla om nu hade jag tänkt, alltså smink, hår och framför allt kläder. Tycker det är otroligt kul att hålla på med alla tre och jag kan absolut inte leva utan det!

Tappat blogglusten?

Hej allihopa, eller finns ni ens kvar eftersom det var sjukt länge sen jag skrev här känns det som.
Nu tänkte jag iaf ta tag i det här, eller jag tänkte skaffa typ en "handling" här i bloggen. Visst ska jag skriva om mina dagar och sådär, men typ "prioritera" ett specielt ämne typ smink, hår och kläder.
Ska börja knäppa mer bilder samt köpa en bra kamera så fort jag får pengar till det, vilket jag får på måndag.
Hörs alldeles strax!


IDOL nu!

Känner mig inte riktigt så duktig på bloggen för tillfället men lovar att jag blir bättre.
Idag har jag iaf varit i skolan, efter det drog jag med amanda hem och sen ut med kevin en stund. Min farfar fyller även år idag så jag och min bror cyklade ditt en stund, köpte även med oss lite presenter på vägen.
Imorgon blir det till att plugga massor, har prov i so, läxa i engelska och språk och sen blir det läxa i kemi på fredag, snyft..
Nu ska jag iaf slå mig ner vid idol som började igår så vi får höras imorgon!


Mycket bättre idag!

Nu känner jag mig bättre, puh. När något väl händer, kommer all skit på samma gång verkar det som tyvärr.. Aja orkar verkligen inte gråta längre är så sjukt less på det så nu ska jag bli den vanliga glada Julia igen!
Idag har jag iaf vart i skolan hela dagen och alle åkte hem med mig direkt efter skolan sen, imorgon blir det nog att plugga lite eller något.
På torsdag blir det skola, träffar nog kevin en stund sen blir det ip med andreas och alexander.
Blog you more imorgon!

Händer mer än väntat..

Ojojoj, saker händer hela tiden som inte får hända. Förlåt att jag är himla dålig på det här just nu, men som ni förstår så orkar man inte när man knappt orkar resa sig på morgonen.
Vi hörs imorgon ist!

Tillbaka!

Hej allihopa.
Är tillbaka nu igen och hoppas att det får bli så nu, har inte haft det så jävla lätt på senaste tiden, mycket skit har hänt och jag orkar inte vara ledsen längre för det tar så jävligt på mina krafter så nu ska jag försöka rycka upp mig igen.

Var iaf in till Gävle igår med Sandra, fick med mig lite hem ialafall. Tog åtta tåget in och någon gång vid tre åkte vi hem igen.
Senare på kvällen kom Alle till mig en stund, han åkte hem och jag satt och prata lite med pappa, är ju aldrig med mamma eller pappa längre så det var skönt att få prata lite med honom.
Han somnade mamma kom hem och jag prata lite med henne och någon gång vid elva somnade jag.
Nu sitter jag här, ensam hemma och vet inte riktigt vad jag ska göra men borde verkligen duscha känner mig jätte ofräsch så det blir nog duschen för min del strax, sen ska jag nog även fota grejerna jag köpte igår men vi får se om jag orkar.
Vi hörs alldeles strax! :)


PAUS

BLOGGPAUS


RSS 2.0