Detta köpte jag igår :








Äntligen hemma!

Förlåt att det inte blev något inlägg igår, skrev ett men det kom tydligen inte upp. Är ialafall hemma nu, ska strax klä på mig och så tror jag vi åker till min mosters man som fyllde år i förrgår, men vi var ju tyvärr inte hemma då så vi kunde inte gratta honom då.
Men nu ska jag ladda in lite bilder på det jag köpte igår! :)


Tråkig blogg..

Ååååh hatar att bloggen blir så tråkig utan bilder, man märker verkligen hur statistiken sjunker, men men hoppas ni kommer tillbaka när jag kommer hem och det blir tusen bilder.
Tänkte strax försöka att sova lite, ska upp rätt tidigt imorgon för att hinna gå ett bra tag och shoppa, härligt. :)


Min lillebror har blogg nu!

Ni hittar hans blogg HÄR :)

Ingen shopping..

Blev tyvärr ingen shopping idag, så det blir imorgon istället då vi har flera timmar på oss istället för en.
Kommer nog bilder då på det jag shoppade när jag kommit hem, tror inte alls på så bra uppdate imorgon faktiskt, så ni får läsa om det här inlägget flera gånger ist. ;)
Ska snart äta lite mat och sen hoppas jag att klockan är så mycket så jag kan gå och lägga mig, är på sånt jävla shopping humör nu.
Inga bilder fortfarande, förlåt. :(

Hemfärd!

Idag ska vi ta och dra oss hemåt, det spöregnar så vi har ingen större lust att vara kvar här. Tänkte äta lite frukost nu snart, duscha kanske och klä på mig. Idag blir det shopping!
Kommer nog vara ganska snål med inläggen idag, men ja vi får se hur det blir med det. Vi hörs sen!

Godnatt!

Såg precis att klockan är halv ett, nu ska jag nog sova lite .. Godnatt!

På bra humör :D

Ååååh är så himmla glad, vi åker antagligen hem imorgon på eftermiddagen eller på fredag morgon som jag nog sagt tror jag, inte darför jag är glad utan det är för att på hem vägen drar vi och shoppar och jag har väntat jätte länge på att de så jag kan springa in och köpa lite saker på makeupstore, kollade upp lite och det visade sig att i just den gallerian finns makeupstore, så nu är jag väldigt glad!
Övrigt så lyser solen här och det är massa värme, på fredag ska det bli dåligt väder och då är ju inte vi här, plus att det blir bra väder hemma i Örbyhus då. :)


Just nu!

Jag och min bror just nu..



Kommer hem på fredag!

Eller ja, vi får se om det blir att åka hem på torsdags kväll, men vi vet inte tror fredag morgon. Pappa måste vara hemma på fredag pga hans företag.
Längtar jätte mycket efter Alex också, vet inte om jag klarar mig.., får hoppas det. Klockan är halv åtta och det är tisdag, och imorgon betyder det att det är onsdag sen är det bara torsdag kvar! :)
Nu måste jag skynda mig för lillebror vill bada!



Bild från fågeltornet!

Ny header igen!

Hade tråkigt så fixa ny header, sitter inne i husvagnen på campingen. Kom fram för kanske två timmar sen? :) Ska fråga en tjej om hon har lust att fixa design till mig när jag fixat bilder och allt sånt, så det blir en bättre då.
Tycks? :)


I bilden..!

Blir inget inlägg ungefär på 40 mil, mitt baterii tar snart slut så det blir bara lite snabbt. Har en till dator till brevid mig så det får bli den om jag får tråkigt. Nu ska jag stänga av datorn och typ sova en stund. Puss

Stress..!

Håller på att packa, men blir alltid så förvirrad när jag ska packa men tror nog jag fått med det nödvändiga nu, ska bara packa ner smink och sminkborttagning så är jag nog ganska klar sen.
Ska duscha och städa undan på rummet också.
Föresten ..



Hiss/Diss? :) och ja min cam har ryck och gör bilderna gröna.

Godmorgon

Vaknade för en halvtimme sen, ska käka frukost nu och sen kommer Alexander. Måste hinna packa idag också, så Alex får nog hjälpa mig lite eftersom vi säkert kommer vara hela dagen.
Nu måte jag skynda mig så vi ses ikväll.


Såhär har min resa vart -

Har ju inte berättat hur min resa var, och antar att ni är jätte nyfikna eller hur? ;) Iaf när jag kom ner på torsdagen började vi med mat från donken, hehe och sen så fortsatte vi hem till stugan där vi skulle bo, åkte lite båt och chilla bara.
På fredagen åkte vi och hälsade på Alexs mormor och kusiner, sen på lördagen kom Per-Richard och Maries kompisar över på besök till stugan, de åt där och sen åkte de hem, och sen idag åkte vi ju hem så de jag hunnit med är vel mest att åka båt, haha!
Imorgon ska jag kanske träffa Alex och vila inför att åka på semester sen igen.
Har inga bilder än men det kommer kan jag lova!

Hemma!

Nu är jag hemma igen, har vart sjukt roliga dagar trots det dåliga vädret. Åker nog iväg imorgon igen och kommer hem på onsdag tror jag, datan hänger med så vi får se om det blir något inlägg på vägen, internet var jätte segt där borta så vart ingenting där.

Hos Alexander

Nu har jag nästan precis kommit till Alex, sitter och kollar lite på tv just nu, tåget går inte förns vid 20 över 2 så det är ju ett tag kvar.
Trodde faktiskt jag skulle få ta med minst 2 väskor men det räkte med en, dock är den vädligt tung!
Nu ska jag kolla på tv och packa ner Alex data så vi hörs kanske senare.
Kommer dessutom bli dåligt med bilder de här dagarna, ni får när jag kommer hem istället.

Borde börja packa

Kom nästan precis hem från Hållnäs, skulle hälsa på Sandra i hennes stuga men när vi kom fram hade de precis åkt hem, så vi åkte runt och kollade lite på vattnet och sånt där.
Nu ska jag ut och cykla, orkar inte springa hehe sen hem, duscha och packa eftersom jag inte gjort det än.
Hoppas på att de här dagarna kommer bli roliga, vi kommer bo precis mitt emot vattnet så kommer vel bada hela tiden.
Data kommer med så ska föröska hålla mig levande, men kan inte lova något så ni vet om det iaf. ;)
Men nu måste jag skynda mig, hörs!

Klädstilar?

Jag har tänkt på en sak, man säger ju att alla människor är olika och ja det är ju klart att vi är, men endå alla har ju en viss stil som stämmer med varandra, som t.ex. emo, fjortis,pluggis och allt sånt där. Sen finns det ju vissa som vill vara "annorlunda" men är inte det också en stil då? Det finns ju nästan affärer för alla olika stilar också, tycker jag iaf eller så kan man sätta ihop alla olika stilar.
Och vissa tycker ju typ att "emos" är konstiga, men endå det är inte ens säkert att man känner personen det är ju bara dens stil ju isf man tycker är konstig? Fattar faktiskt ingenting egentligen, tänker också konstiga saker om folk själv så fort jag ser någon med en konstig stil men varför är det så?
Jag har inte en aning, vad tror ni? Kommer inte få svar men det känns bra att ställa frågan!


"God morgon"

Goddag kanske passar bättre med tanke på att klockan faktiskt snart är två? Och det var ju ett tag sen jag vaknade.
Ska iaf snart ut med mamma och cykla, får se om vi drar ut och spinger senare ist eftersom det är så varmt ute än.
Hon ska hjälpa mig packa sen också så jag får med allt jag behöver, kom faktiskt på ännu en nödvändig sak kamera såklart! Hur kunde jag nästan glömma de?
Har legat ute och "solat" en stund också, men det är ju knappt någon sol ute så får jobba på brännan någon annan dag.
Nu ska jag ut så vi ses senare.



God natt allihopa !

Ska gå och lägga mig nu, håller på att ladda ner lite låtar till mobilen två klara av sex stycken .. Får se hur många som är klara när jag klätt av mig och dragit ner och släkt alla lampor och sånt där. Sover inne hos min lillebror inatt, han ville det så ja varför inte. Tar hans säng så han sover i datastolen eftersom han troligtvis kommer somna där.
Nu ska jag klä av mig och allt sånt, yes tredje låten klar!



Lite galen bild på mig från i lördags, hehe ;)

Planer inför dagen !

Duscha, raka benen osv.

Sola!

Packa

Ut och springa försöka iaf


Ny header och dagens låt !

Ny header igen, blir ju aldrig nöjd! Men har hittat en tjej som verkligen gör jätte fina designer så ska prata lite med henne något tag men än så länge duger den här.
Är lite mer jag vill fixa med designen men orkar inte lägga ner tid just nu.



Galen i Eminem ?

Roligare med bilder?



Vad tycker ni? Blir bloggen roligare och bättre med mycket bilder? Tänkte försöka och se om man får fler läsare av det, tycker själv att en blogg genast blir roligare om man lägger ner mycket tid så det märks på den. Ska se till att fixa det jag med!


Vad ska man packa?

Sitter och funderar lite över vad man ska packa, ska ju börja packa imorgon och jag är sån som helst skulle vilja ta med mig rummet. Så vad är nödvändigt att ha med sig i ca 4 dagar?




Ska städa lite

Nu måste jag städa lite, ville bara visa att jag lever. Ska ut sen och städa bilden med mamma, hörs senare!


Njuter av sommaren?!

Förlåt att uppdaten vart rätt lame men har vart med min älskling och badat massor, så ni ska inte klaga ni borde ut och röra er ni med. ;)
Alex sov här igår och idag med, imorgon åker jag nog till Gräsö, men får se hur det blir och på torsdag till söndag blir det att åka upp till dalarna med Alex till hans mamma och låtsaspappa. Har aldrig träffat honom så det blir kul att få lära känna dom lite bättre.
Blir nog rätt dålig uppdate, men datorn hänger med överallt så var bara lugna!

Hade jätte kul igår!

Åh herre gud vad kul det var igår, men innan jag berättar så tänke jag faktiskt berätta lite vad jag gjort i resten av veckan eller från torsdags

Torsdag: Började med en heldag på badet med min kusin Alvin. När jag precis kommit hem därifrån cyklade jag till Alexander, hans kompis va ju där så då cyklade vi vidare till stenbrotten och badade + grillade. Jätte mysigt!
Fredag: Gjorde typ ingenting, sommarjobbade lite på gården iaf. Sen på kvällen cyklade jag och träffa Alexander en timme typ.
Lördag: Var först med Amanda på dagen, fixa mig lite och sen feeezzzttt hade verkligen as kul! Alla dansa och sjöng och hade det verkligen sjukt kul. Tack Carola, Pappa, Mamma, Miccis, Conny, Felix, Fredrik & Roger. <3

dagens låt !

Ååååååååååååååh drog jag älskar den här!



Drar snart!

Nu är jag färdig fixad typ, har hållt på hela dagen i stort sätt, träffat Amanda också. Har beslutsångest vad jag ska ha på mig, men det får bli de jag har nu.. Eller? Åh fan jävlar vad jag har svärt för sånt här.
Blir borta i stort sett hela natten, lame uppdate men vafan ni får räkna med sånt.



Hiss ? :) absolut det är ju mig vi talar om ;)

Tjänat ihop lite!

Har rensat ogräs i landet och travat ved nu, så pengar för det blir det plus att barnbidraget kommer på tisdag.
Så snart är skorna mina, så bli sjukt skönt att få dom. Ska höra lite med mamma om vi kan beställa redan idag, håller tummarna för det.
Är helt gaaaaalen i skorna måste ha verkligen, har aldrig vart såhär över ett par skor? Hehe weird!
Nu ska jag cykla och möta mamma som gick på semester för 3 min sen.
Hörs ikväll

Dagens planer !

Thumbnail Hade tänkt att storstäda hela mitt rum idag, får se hur det går!

ThumbnailTjäna pengar?





Är vel ungefär det jag kommer hinna med planerat iaf. Hade iaf tänkt fråga pappa om lite sommarjobb på gården. Lite senare idag kommer dagens outfit också, tror jag!

Det värsta som finns är ..

När folk härmas, jag menar come on vad är det för vits med det? Det finns en som jag stör mig på otroligt mycket, den här personen gör lika mig i allt. Den personen köper lika saker som jag, säger samma saker som jag, vill vara med samma människor som mig och tar efter mig i precis allting!
Jag har sagt åt den här personen flera gånger att sluta, men endå så gör den inte det. Det är inte bara den personen som gör det, de är fler men den här är värst.
Så fort man har något, så skaffar den precis lika saker så fort man gör något med håret gör den precis lika dant, så fort man gör i över huvudtaget någonting så är den alltid där och hänger efter en som en svans. Och jag verkligen hatar det.
Visst är det kul att de vill vara som en och allt sånt, men det finns tyvärr bara en som jag, hade det funnits fler hade du världen vart bra, hehe!
Nej men seriöst, skaffa er ett liv ni som gör sånt här. Tänk på att vissa inte gillar det, man behöver inte vara precis som alla andra man kan hitta sin egen stil.
Tack nu har jag skrivit av mig lite, puss hej!

Kom precis hem..

Och nu ska jag bort och träffa Alexander en stund, äntligen har saknat honom. Dock är han fortfarande med sin kompis så ensama blir vi inte, men men det är något iaf.
Vi hörs nog senare när jag kommer hem. Ska hitta på något kul inlägg tills dess! :)


God morgon !

Ska strax börja fixa mig lite för en dag på badet tillsammans med Alvin, han vet inte om det än så det ska bli en överraskning hade jag tänkt.
Blir säkert där hela dagen, men vet inte än. Om Amanda kommer hem idag hoppas jag på att få träffa henne en stund också, men annars träffar jag henne imorgon, om hon kommer hem då.
Nu ska jag börja fixa mig lite så vi hörs senare!



Bild på mig och Egon för ett gaaaanska bra tag sen :)

TIPS

Idag tänkte jag faktiskt tipsa om make up store. Personalen är jätte trevliga, ialafall där jag vart och sminket är också jätte bra, är inte så dyrt där heller.
Man får verkligen precis all den hjälp man vill ha, ialafall jag fick det.
Har inte så mycket att skriva men butiken är verkligen toppen !


Dagens låt



Man blir sjukt glad av låten, den får en verkligen att tänka efter. Gammal men ledsnar aldrig!

SKOR ?!

Jag har vel i stort sett aldrig riktigt tyckt om skor, eller alltså tycka om att gå och shoppa massa skor om ni förstår vad jag menar. Men har iaf börjat kolla runt lite och hittat massor av skor som jag verkligen blir helt såld på! Dock är alla jag ser högklackat och jag vet inte ens om jag kan gå i det, hehe. Tycker själv det ser så fult ut med folk som alltid har klackskor och sen kan de inte ens gå i dom.. trasch!




Ska bli mina!


FJORTONDE JULI

Hej allihopa! Har varit på badet precis hela dagen sen jag vaknade, så kan vel säga att jag är gaanska brun just nu, härligt va? ;)
Var som sagt med Amanda Jansson, berättade inte hennes namn igår men där har ni det. Var skönt att få vara med någon annan som omväxling, vi hade jätte mysigt och gick och köpte en tårta på ica skulle köra daim men såklart var den slut..
Har funderat på att radera alla inlägg eller så börjar jag bara lägga in mer bilder nu och göra bloggen lite roligare så att jag får fler läsare som det blivit ganska dåligt om då det inte vart någon uppdate.
Så vad tycker ni?

Älskling (L)

Du får mitt hjärta att slå tusen volter varje gånger jag ser dig, du ger mitt ett leende på läpparna och dagarna att gå, utan dig vet jag inte vad jag skulle göra. Tack för allt du ger mig och någonsin gett mig. Varje dag, varje timme, minut och sekund är underbart att få dela med dig. Vi två fixar allt tillsammans, det vet jag. Vi två genom världen, vi två tills döden skiljer oss åt och längre endå.

Jag älskar dig Alexander Svensson.





Jäkla värme ..

Är jätte irriterad på värmen nu, ska inte klaga eftersom jag gnällde i vintras men endå det är så jävla varmt det går inte ens att sova på kvällarna..
Men ialafall imorgon ska jag ner till badet och träffa en gammal kompis, ska bli kul faktiskt har inte träffat henne på över ett år så det ska bli rätt kul, har ju jätte tråkigt eftersom att Alexander inte kan träffas och nu kan han inte ens smsa eftersom han måste hjälpa sin pappa med någonting.. Och imorgon ska han träffa sin mamma hela dagen, men kanske träffar honom på torsdagen om inte Amanda Malmqvist kommit hem då.
På fredagen har jag ingenting planerat, träffa Sandra eller Amanda kanske eller så är jag med mina kusiner.
På lördagen blir det att festa på kvällen och på dagen vet jag inte riktigt, sen är det ju söndag och då kanske ma n träffar Alexander eftersom att hans kompis åker hem den dagen äntligen
Klarar inte av att vara utan honom, går verkligen inte. Han vill ju att jag följer med ut till hans kusiner i slutet av sommaren och ja tack inte en vecka till utan honom!


Fullt upp!

Hinner verkligen inte blogga, är ute och solar och badar mest hela tiden. Ska snart ut igen så vi hörs ikväll!

Kom precis hem!

Nu är jag tillbaka, men har inte vart hemma ett dugg idag så har inte kunnat blogga men nu är jag precis hem kommen så nu blir det något inlägg iaf.
Har vart på rullsand idag som jag skrivit om tidigare att jag skulle, efter det så åkte jag direkt till Sandra, vi pratade mest bara, träffar ju henne nästan aldrig så får passa på när jag har tid över!
Drog iaf hem sen och käkade och efter det drog vi bort igen, till mina kusiner så nu kom jag precis hem.
Imorgon blir det nog massa bada och sola då med, ska kanske ner med mina kusiner på badet eller så åker vi och badar själva med zeke (vår hund) så det ska bli kul.
Har även fått reda på att jag tydligen ska på någon fest på lördag, tänkte hoppa över den men har endå inget för mig så varför inte?! ;)
Glömde såklart kameran hemma också så inga bilder får ni ..

I min väska






Tillbaka som vanligt igen ..

Sådär nu kommer jag att skärpa mig med bloggandet, men på fredagen sov jag lver hos amanda, vi sov i hennes husvagn faktiskt, jätte mysigt. Fast lite läskigt också, hehe vid ett tiden på natten kom det en bil och typ körde upp precis brevid husvagnen och eftersom amanda bor på en väg där det typ inte bor någon så blev vi ju lite extra rädda, plus att vi hade dörren vid öppen eftersom att det var grymt varmt så vi kastade oss på dörren men den gick typ nästan inte att låsa för den var så trög, men tillslut lyckades vi och då såg vi att det bara var amandas grannar .. haha.
Igår sov alexander hos mig, darför vart det inget inlägg igår som jag lovat, men nu ska han vara med en kompis i en vecka så då kommer jag troligtvis ha väldigt tråkigt så då blir det nog rätt mycket dator, fast imorgon om vädret blir bra så drar vi till rullsand över dagen bara så hoppas på att bli något brunare iaf. Ska ju även träffa louise i veckan troligtvis, ser verkligen fram emot det jätte mycket.

Uppdaterar ikväll ist!

Hinner verkligen inte med bloggen just nu, bloggar ikväll istället.

Sover hos Amanda ..

Har vart dålig uppdate idag med, tyvärr .. Men har vart med Alexander och sen direkt efter det åkte jag hem till Amanda och ska sova här inatt. Imorgon sover jag hos Alexander eller så sover han hos mig.
Kommer inte vara så bra uppdate men ni får leva med det nu på sommaren.. På måndag om det är fint väder drar jag till rullsand, braliv

Hiss eller diss?

Ja vad tycker ni om Kissies låt .. Vad ska man säga ..?



HAHAHAHAHA..

Vart ute med Amanda ..

Kom nästan precis in efter att ha varit och mötit upp Amanda, vi gick och satt oss vid en idrottsplats här i närheten och pratade lite eftersom det var jätte länge sen vi sågs. Hon fyller ju även år idag så ett stort grattis till henne.
Nu ska jag plocka ihop mitt smink som ligger över hela sminkbordet haha imorgon blir det lite sommarjobb hemma och sen träffa Alexander, sova över också kanske?! :)

Ska bättra mig ..

Ja jag vet att min uppdate suger, och ja jag vet att om jag vill behålla mina kära små läsare måste jag blogga, men det är sommar och när det är såhär fint väder orkar man helt enkelt inte ..
Ska bättra mig iaf

Underbar dag!

Har vart ute med Alexander och Jesper, vi cyklade runt lite typ och hade det jätte mysigt, allt slutade med vattenkrig .. haha typiskt oss. :)
Nu ska jag hoppa in i duschen och frächa till mig, ta bort allt smink och sådär, imorgon bär det nog av och bada någonstans och sen badet med Jesper och Alexander, härligt.
Vi ses imorgon eller efter duschen, puss

Sjunde juli

Kom nästan precis hem från örbyhus har vart med Elma, Beatrice och Evelina hela dagen. Vi har mest bara gått runt lite och mysat, sen drog vi till farmor för Beas mamma var där, åt lite och pratade sen drog dom hem alldeles nyss.
Har vart jätte kul att få träffa dom, och nästa evcka blir det ju troligtvis Louise, bäst ! :D

Är med och tävlar (igen)

Är med och i en tävling på http://millahoman.blogg.se och vill vinna en plattång från Starq.se hoppas nu då

Dålig uppdate..

Usch vad dålig jag blivit här i bloggen.. Gör nästan aldrig inlägg men ni får stå ut med det nu när det är sommar.
Har vart med Alexander idag som vanligt, så han åkte hem för någon timme sen kommer sakna honom massa under några dagar nu när vi inte kommer ses, men ska hänga mycket på badet och bara sola och bada en massa.
Ska träffa Beatrice och Evelina nu i veckan tror jag, och nästa blir det nog att träffa Louise eftersom hon skulle hit. Superkul.
Är aldrig med någon längre eftersom att Alexander tar upp all tid så då finns det inte tid men nu ska jag ta tag i det, måste det.
Imorgon blir det nog bara badet med lillebror tror jag, får se kusinerna kanske? Annars tar jag mig säkert ut och cyklar med mamma eller något bara jag blir brun är jag glad, hehe börjar bygga smått på ett beroende tror jag. Så i vinter blir det att bygga på med hudcancern, hehe nerå men solarium blir det iaf. :)



Detta köpte jag igår

Tog bättre bilder med en riktig kamera men dom faila så ni får bilder på kläderna ist bara, förutom det köpte jag fondation, mascara, solpuder och en necessär.



Shorts



Jacka

Alexander åkte nyss!

Har nyss varit med Alexander, vi kvällsbadade lite och sen så duschade vi hihi jätte mysigt, tråkigt när han åkte bara. :(
Ska ladda batterier till min riktiga kamera och ta om bilderna som va så (host) fina!
Nu ska jag ner, puss


Hann med allt utom solen ..

Kom nästan precis in, har varit ute och cyklat med min lillebror han skulle skjutsa mig men han höll på att dra ner mig i diket hela tiden så jag fick ta över, hehe och jag är ju såklart bättre. :)
Skrev ett inlägg tidigare men såklart slutade internet fungera när jag skulle ladda upp inlägget och orkade inte skriva om allt igen så tar det lite snabbt nu istället om hur min dag har sett ut!
Direkt efter att jag stängt av datorn så åkte hela familjen iväg till Forsmark, åt lite glass där först och sen gick vi runt och kollade där så hittade ett "labiratorium" (stavas?) där man kunde testa massor av roliga saker, har knäppt massor av bilder så det kommer om jag hinner efter det här inlägget, ska gå och lägga mig rätt tidigt eftersom att jag ska upp vid åtta imorgonbitti för att fixa mig och sen åka in till stan och shoppa lite med lillebror, behöver egentligen inte mycket alls smink, shorts något linne kanske men som alltid blir det ju mer än vad man tänkt sig tills pengarna tar slut.. =(
Nu ska jag springa iväg och hämta USBn så bilderna kommer in på bloggen!

Dagenslåt & Planer!



Lady Gaga - Paparazzi




Sola, sola & sola!



Fira Andreé




Träffa Alexander




(Bockarna är tagna från andra bloggar)

God morgon

Måste hitta på rubriker tror jag, känns som jag kört med god morgon hur länge som helst nu.
Vaknade för bara ett litet tag sen så ska nog snart ner och göra frukost, har jätte ont i halsen men det går nog över som det gjort dom andra dagarna, kastar snart in dagens låt och planerna för dagen.
Hörs då!

ingenrubrik

jag ska bli störst.

Ingen uppdate ..

Vart snål med inläggen idag men har haft fullt upp idag, eller gjort annat. Vaknade klockan ett och drog ner med lillebror till badet, var där till tre och drog sen till uppsala och handlade bord och lampa till mitt rum och såklart flipflopp ett måste på sommaren eller vad tycker ni? :)
Ska snart gå och lägga mig tror jag, så vi hörs vel imorgon.


Kom nyss hem ..

Kom precis hem från mina kusiner, satt där och myst lite, och imorgon blir det troligtvis badet med dom måste ju passa på att bygga på brännan när det är varmt ute, blir nog att träffa Alexander också på badet kanske? Får se.
På söndag blir det nog att fira Andreé och imorgon att kolla på Miccis lägenhet, hoppas!
Men nu ska jag ut och rööööööööööjjjjja typ hehehe puss

Är med i en tävling!

Är med i en tävling på http://isabellestromberg.blogg.se och vill verkligen vinna, vinsten är ett par glasögon från http://barabrillor.se så hoppas att jag vinner nu!


Godmorgon!

Har kommit fram till att jag är förkyld på morgonen för är ju pigg resten av dagen, vilket är bra men fortsätter endå med kanjang så det inte blir värre.
Idag ska jag iaf på simuppvisning för Egons simgrupp där dom visar upp vad dom lärt sig, så det ska bli kul att se vad han lärt sig sen sist.
Efter det åker vi nog hem till dom eller till österby och köper mjukglass, ska ju faktiskt få av min lillebror hihi :)
Blir nog inte så mycket uppdate av mig idag eftersom att nu är solen tillbaka och mitt huve håller på att sprängas efter de här två dagarna framför datan.
Kom fram till att det inte blir något löshår, har långt hår själv och behöver pengarna till annat så det får bli en annan gång efter jullovet maybe.

Hårtips?!

Det här blir mitt andra tips idag då men för er som plattar håret varje dag eller ofta, ett tips om man inte vill ha slitet hår är att ha i den här sprayen som skyddar håret :
 Bild tagen från google.

Har ni märkt?

Har faktiskt tagit bort tre stycken kategorier nu : Bilder, Sommaren 2010 och Ego. Dom var bara onödiga som jag bara har lagt till när jag haft tråkigt, så nu är det : Mina tips, Outfits, Dagens låt, Hiss&diss och Allmänt som är kvar, funderar också på att byta namn på "Allmänt" se fort jag hittar på något som den kan heta.


Såhär fixar jag mig ;



Använder ni kanske precis samma saker som jag, eller någonting lika? Tell me! :D

Mår bättre nu!

Har precis kollat färdigt på The Hills och The City, älskar verkligen fast The Hills är bättre fast har man tråkigt duger The City också!
Kollade runt lite på löshår också för en stund sen hittade lite för 890 kronor men ska prata med mamma först, hon kommer såklart säga nej eftersom att jag har rätt långt hår redan men vill ha! Behöver massa smink och kläder så vi får se, behöver klippa och färga mitt hår också .. och jag tänker inte köpa färg från affären, usch nej tack!
Men mina toppar är verkligen slitna så klippning bör komma först, Ska se till att beställa så fort som möjligt imorgon kanske? :)
Kommer snart ett inlägg om vilket smink jag brukar använda om jag orkar klippa ihop allt, så vi ses nog snart!

Förkyld igen ..

God morgon, är på bättre humör nu sen igår iaf dock börjar min förkylning komma tillbaka igen, Är verkligen jätte less på den nu men drogar nässpray och kanjang så blir nog allt bra tillslut iaf.
Idag händer iaf ingenting ligger nog bara inne vid datorn och tycker synd om mig själv, är ju jätte fult väder också så är inte så sugen på att dra ut heller ..
Juste min kusin flyttar faktiskt idag, alltså hemifrån så vi ska nog kanske åka till henne imorgon love u !

RSS 2.0